14 pāru tipi- kurš esat jūs?

1.Alfa – dominējošais pāris 

Viņi ir perfekti. Lielisks darbs un dzīvoklis, pat jahta. Kad viņiem piedzims bērns, viņi tam dos nepārspējamu vārdu, kas sajūsminās ikvienu. Viņi ir perfekti un tieši tas tev mēdz likt justies slikti par sevi.

2.Pāris, kas visu dara pirmie

Pirmie saderinās, pirmie apprecas. Pirmie laiž pasaulē pēcnācējus. Reizēm šķiet, ka viņi ir nebeidzamā sacensību garā un vēlas būt pirmie, kas izbauda „pieaugušo pasauli”.

3.Neprātīgi iemīlējušies un dara to zināmu visiem

Šis pāris vairāk ir sociālajos vairāk, nekā viņi ir viens ar otru. Viņi mīl viens otru, jā, bet viņi ir vairāk uztraukušies, ka par to ir informēta visa pasaule, nevis viņi paši. Neskaitāmas fotogrāfijas, kur redzami viņi skūpstīdamies. Visticamāk, ka līdz šim brīdim tu jau zini, kam piešķirt šo pāra medaļu.

4.„Kādēļ viņi ir vēl kopā” pāris

Šis pāris noteikti izjūt nevaldāmu fizisko pievilcību, jo tas ir vienīgais iemesls, kas izskaidro to, kādēļ viņi vēl ir kopā. Viņi strīdas un šķiras visu laiku. Tu noteikti esi bijis liecinieks tam, kā pēc divu nedēļu šķiršanās viņi atkal ir kopā. Tomēr katru reizi, kad redzi viņus, šķiet, ka viņi nav laimīgi kopā.

5.Spoku pāris

Kopš viņi sāka tikties, tu viņus vairs neredzi. Viņi ir kā akā iekrituši. Tikai neregulārie paziņojumi sociālajos tīklos ļauj tev zināt, ka viņi vēl ir dzīvi un kaut kur atrodami.

6.Tavs dubulto randiņu pāris

Viņi varētu nebūt tavi labākie draugi katrs par sevi, bet kopā viņi ir pāris, kuru tu spēj cienīt un tolerēt visvairāk. Un tādēļ tu bieži attopies, pavadot laiku kopā ar viņiem.

7.Hobiju mīļotāji

Šis pāris ir super-aizrautīgs. Riteņbraukšana, kaln-kāpšana, jauns sporta veids. Tas ir viss, ko viņi dara. Un, ja viens izdomātu to pārtraukt, viņiem vairs nebūtu nekas kopīgs. Kad vien tu redzi viņu fotogrāfijas sociālajos tīklos, tie ir attēli no aktivitātēm.

8.Pāris, kas nešķiet, kā pāris

Tu nemaz nezinātu, ja viņi būtu izšķīrušies. Viņi reti ir sabiedrībā kopā. Un reti pavada brīvdienās kopā. Tas der viņiem, bet tev šķiet neiespējami tas, ka viņi kopā ir tik ļoti reti.

9.Šķietami it-nemaz-nesaderīgais pāris

Viņi ir jauki, bet šķietami nesaderīgi. Viens no viņiem labprātāk pavada vakarus mājās ar tējas krūzi un labu grāmatu, bet otrs – dodoties uz klubiem un ballītēm. Vai arī viens ir allaž smaidīgs, bet otrs – īgns un nomākts. Lai vai kā, tu nevari saprast, kādēļ viņi ir kopā.

10.Pāris, kas ir pārāk nenopietns

Viņi ir pieauguši, bet vairāk atgādina vidusskolēnus. Viņu brīvdienas ir naktis klubos, un viņi tevi aicina un dzeršanas ballītēm. Viņi ir jauki, bet pārāk nenopietni.

11.Perfektie mīlnieki

Tas, cik lieliski un romantiski viņi ir, padara tevi traku. Viņi ir kopā jau gadiem, bet uzvedās kā pirmajos attiecību mēnešos. Šķiet, ka viņiem vienmēr ir rozā brilles uz acīm. Viņi ir gatavi pārsteigt viens otru un to arī dara. Viņu ikdiena ir medus-mēnesis.

12.​Ar seksuālu enerģiju pārāk-apvītais pāris

Tev reizēm šķiet, ka viņi iekāro viens otru nepārtraukti. Un tev šķiet, ka mirkli pēc tam, kad tu būsi ārā pa durvīm, viņi atkal kritīs viens otra apskāvienos. Viņi mēdz likt tev justies neveikli, bet savā ziņā tu pat viņus apbrīno.

13.Pāris, kas pazīst pilnīgi visus

Viņi zina un pazīst ikvienu 10 kilometru rādiusā. Ja tev nepieciešams kāds, viņi pazīst „to puisi”. Un reizēm pat tu attopies pie idejas, ka visi tavi draugi ir iegūti caur viņiem. Viņi rīko ballītes regulāri un ir visu kontaktu centrs.

14.​Pāris, kuram nepatīk bērni

​Tu zini, ka viņiem nepatīk bērni. Viņi ir pietiekami enerģiski, lai par to atgādinātu katru reizi, kad kāds no jūsu draugiem paziņo, ka gaida mazuli. Viņi allaž dara kaut ko interesantu un ir skaidrs, ka viņu plānos nav vieta bērnam.

Avots: 

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment