14 pamācības kaislīgam skūpstam…

 8. Inteliģents skūpsts

„Lai jums būtu iespēja noskūpstīt meiteni, kura jums iepatikās, nepieciešams piesaistīt jūsu uzmanību sabiedrībā, kurā jūs parasti uzturaties, ar sekojošo spēli. Visi sēžas pie galda, un padod pa apļi karti.(vienalga kādu, bet vēlams spēļu kārti nevis Rīgas apgabala). Karti jātur ar muti, un padot jūsu kaimiņam (labāk ja jūs aplenktu meitenes) tieši matē. Tas, kurš nometa karti, noskūpsta kaimiņu.

Ja jūs padosiet kārti pareizi, jūs pārņems patīkamā pilnvērtīguma sajūta un lepnums par jūs iemaņām’”

 Šajā muļķīgajā spēle ir viegli šmaukties. Galvenokārt sēdieties blakus meitenei, kura jums iepatikusies. Brīdī kad jāpadod viņai karti vienkārši nometiet un skūpsts jums garantēts. Nometot karti neaizmirstiet notēlot sejas izteiksmi, kurā redzama nožēla par neveiklumu.

 9. Eskimosa skūpsts( to tiešam izdomāja Eskimosi)

„Sabiedrības viedoklis ir šāds – eskimosa skūpsts ir parasts skūpsts, kas pasargā ziemeļos dzīvojošos iedzīvotājus no apsaldēšanas riska. Tas ir nepatiess mīts. Eskimosi pieskaras partnerim ar savu mazo deguntiņu, un berzē to pa labi un pa kreisi. Tāds arī ir Eskimosa skūpsts. Tāds skūpsts ir populārs arī dažādās afrikāņu ciltīs. Čārlzs Darvins rakstot savas vēstules pieminēja šo skūpstu. To viņš redzēja Malaizija:” Dīvas jaunas sievietes tupēja uz ceļiem viena otrai pretī, pacēla sejas augšup un sāka berzēties ar saviem deguntiņiem. Tāda bučas sasveicināšana ilga nedaudz vairāk nekā parasta rokas paspiešana. Tajā laika sievietes izdeva skaņas. Es pat teiktu, nepieklājīgas skaņas! Vaidus kā pie augstākajām baudas virsotnēm.

„Eskimosa skūpsts” prasa treniņu un pat talantu. Tikai pamēģiniet, un drīz pārliecināsieties, ka tas ir .

 Jūs tikai iedomājaties šādu dialogu :

Jūs: – Manu eņģelīt, vēlies es tev paradīšu eskimosa skūpstu?

Viņa: – Protams vēlos manu pīļknābīt! Cik tas būs jautri!

Galvenais nesadauziet ar savu knābi viņas smalko deguntiņu līdz asinīm.

10. Elektrizējoša Raja

“Skūpsts tiek veikts pie minimāla apgaismojuma un stāvot kājās. Jūs ar partneri tuvojaties viens otrām no dažādām istabas malām ( ka dodoties uz dueli) līdz pat aptuveni divu soļu attālumā. Tad lēnām pieliecieties viens pie otra.

Pieskarieties tikai ar lūpām. Skūpstam jābūt ilgam (kamēr pietiek elpa) arī nevajadzētu redzēt zvaigznītes. Ja pēc brīža jums liksies, ka istabā kļuva pārāk gaiši, tad skūpsts tika veikts pareizi”.

Šeit galvenais – nepārspīlējiet! Galīgi greizi būtu ja dāma pēkšņi noģībtu.

11. Franču – angļu skūpsts

„Kāpēc franču – angļu? Tāpēc, ka Francijā to sauc par Angļu skūpstu, bet Anglijā to sauc par Franču skūpstu.”

Dažas valstīs tas tika dēvēts par „dvēseles skūpstu’’ . Tiek uzskatīts, ka daļu dvēseles var nodod partnerim ar mēles kontakta palīdzību. Vēl šis skūpsts ir zināms ar nosaukumu „mēlīšu cīņa”.

 Jāņem vērā galvenie noteikumi:

  • Nekost mēlē savam partnerim, un arī neiestūķēt savu mēli tik dziļi, ka var nosmacēt partneri.

Neapvainojiet Franciju vai Angliju, ja jums neizdodas, tā var iekļūt nepatikšanās!

 12. Īpašais piedāvājums, vai „sveiciens no tantes Sallijas”!

Tas ir tīrs sieviešu skūpsts, kuru izmanto apjukuma radīšanai lai iznīdētu savā ceļā ļaunas pretinieces, konkurentes un tā tālāk.

 “Sirsnīgs un sulīgs skūpsts uz vaiga. Tiek veikts ar izteiktām lūpām, pēc iespējas mītrāku no laimes un biezi sasmērētām ar lūpu krasu. Šo skūpstu jāizpilda ar maksimālu skāņas efektu: šmaukstu, smilkstēšanu, elpošanu, un elsošanu.

 „Ah! Oh! Vau! Īpaši svinīgos gadījumos nav grēks palaist arī kādu asaru. Pie pareizas izpildīšanas tas izvedīs jūsu pretinieci no ierindas, un padarīs viņu mēmu minimums uz stundu. Pie tam jūs ar savu muļķīgo lūpu krasu sabojāsiet viņai kosmētiku, ja jūs esat īpaši veikla tad arī viņas frizūru. Vismaz jūsu garastāvoklis līdz būs pat Eifeļa torņa augstumiem pat līdz dievmātes katedrāles autostāvvietai.

13. Knaibīšanas skūpsts

„Šīs delikātais skūpsts nozīmē,  ka jums būs jākniebj savas meitenes lūpās. Pie visa šī procesa skūpsta devējam nedrīkst atvērt muti tik plaši kā lauvai, kura žāvājas tveicīgā rītā Āfrikas dienvidos. Ari nevajadzētu mēģināt izsūkt skūpsta laikā no meitenes brokastis.

 Jūs šī procesa laikā kniebjat viņas lūpās it kā tās būtu pilnas ar medu. Galvenais nenolaisties līdz Vinnija Pūka līmenim. 

14. Maratona skūpsts

„Ne ar ko neatšķiras no iepriekšminētajiem skūpstiem izņemot garumu. Nepieciešama ideālais klusums un izturība. Skaitās veiksmīgs, ja šī procesa laikā ausis sāk džinkstēt.

 Šeit galvenais- neaizmigt. Kā stāsta „Skūpstu mākslas” grāmatas autors, šis skūpstam ir tendence saistīt uzmanību  tieši šim procesam. Spēj piespiest meiteni murrāt kā paēdušam un ar dzīvi apmierinātam kaķim saules gaismā.

 Ja tomēr miegs sāk panākt savu, tad uzskatiet, ka jūs esat uzvarējis. Nedomājiet par sekām, droši, bet augstākā mērā uzmanīgi rīkojaties.

Esiet gatavi dabūt pļauku, divas, trīs. Pēc trešās labāk palaist asaru, nevis laist brīvībā mocekli, kas varētu beigties ar lielu raudāšanu Jums tas ir nepieciešams?

Apkārt ir tik daudz meiteņu ar kuriem jūs vel neesat izmēģinājuši jaunu (kaut arī senu) skūpstu sistēmu, ar kuru jūs tikko iepazināties.

 

 

Avots: newsland.com 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Šis ir kautkāds trolling raksts vai kā? Nevar normāli uzrakstīt??

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    nosmeejos vairak kaa lasot anekdotes! 😀

  • <cite class="fn">Anonymous</cite>

    cik interesants, tik pat arī stulbs un bezjēdzīgs raksts. No vienas puses autors liekas inteliģents, asprātīgs cilvēks, bet no otras- pārāk daudz izmanto pamatskolas jociņus ar tukšu tekstu. Nezinu kā kādam šis varētu palīdzēt, neko tuvu pat pamācībām nesaskatīju, ja nu vienīgi autora improvizāciju skūpstu nosaukumiem un jokiem. Tik tiešām, varētu būt labāks raksts

Leave a Comment