14. septembra dienas horoskops – visam ir savs iemesls!

AUNS Tev šodien jāsaprot, kas ir tas, kas neļauj netraucēti kustēties uz priekšu. Neviens nav vainīgs pie tavām nelaimēm, tādēļ nedusmojies.

VĒRSIS Ja vēlies, lai attiecības piedzīvo pozitīvu kāpumu, centies paust savas jūtas kaislīgākajā veidā, kādā vari. Parādīsies, kuri ir tavi īstie draugi.

DVĪŅI Nepiekrīti visam, kas tev tiek piedāvāts. Cilvēki gribēs būs tev blakus, tev tikai jāsaprot, kuri to vēlas tā patiešām no sirds.

VĒZIS Satraukumam nav nekāda pamata. Ja uzticēsies saviem spēkiem, tad viss noritēs tā, kā būsi vēlējies. Nevajag sevi šaustīt tik daudz.

LAUVA Nāksies saskarties ar mazām vilšanās sajūtām. Notikumi vakarā pacels tavu pašapziņu un liks uz nākotni paraudzīties gaišākām acīm.

JAUNAVA Tev šodien būs iespēja atvilkt elpu. Ideālajā variantā būtu doties ārpus ierastās vides, bet tas pēc iespējām. Novērtē, ko mīļie dara tavā labā.

SVARI Šodien viss būs saistīts ar panākumiem. Tādēļ dari tās lietas, kurās vēlies redzēt savu izaugsmi. Neatkāpies mērķa priekšā.

SKORPIONS Šodien tu ieņemsi ļoti spēcīgu pozīciju, kuru nevarēs apstrīdēt neviens. Būs jāpalīdz cilvēkiem nonākt pareizajā vietā – nāksies pacensties.

STRĒLNIEKS Šodien būsi pilnībā apmierināts ar savu dzīvi un to, kas tev ir apkārt. Būsi tik stiprs un pozitīvs, ka citi vēlēsies no tevis smelties tavu enerģiju.

MEŽĀZIS Zvaigznes sola attiecībām uzspīdināt jaunu saules stariņu. Šodiena tev ir romantikas diena, tādēļ dari visu, lai atrastos patīkamā kompānijā.

ŪDENSVĪRS Būs diezgan sparīgi jāpievēršas darāmajiem darbiem. Būs vairāki dedlaini, tādēļ visai uzmanībai jākoncentrējas uz saviem pienākumiem.

ZIVIS Saskarsies ar paša uzceltām emocionālajām sienām, kurām būs grūti tikt pāri. Neesi viegli pieejams, koncenctrējies uz šobrīd nospraustajiem mērķiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment