15 atklātas atzīšanās: ko nozīmē gaidīt līdz kāzām, lai nodarbotos ar seksu

1.Es gaidīju līdz savai kāzu naktij. Viņš nederēja iekšā un uzplēsa manī brūces. Vajadzēja paiet divām nedēļām, pirms es sadziju, un viņš varēja manī iekļūt.

2. Es gaidīju līdz kāzām, pirms nodarboties ar seksu, un savā kāzu naktī zvanīju mammai un jautāju: “Labi, vēlreiz, kā tas bija jādara? Kopš mūsu sarunas par seksu pagājuši jau vairāki gadi.”

3. Man bija sekss savā kāzu naktī, un es pieasiņoju visu gultu. Tas izskatījās pēc slepkavības ainas.

4. Es esmu musulmane, un mūsu kāzu naktī es un mans vīrs palikām nomodā, runājot par lietām, kas mūs uzbudina, un nedēļas laikā viņš uzzināja pilnīgi visas manas seksuālās fantāzijas. Esmu tik priecīga, ka gaidīju līdz kāzām.

5. Mēs gaidījām. Mēs nekad pat neskūpstījāmies pirms laulībām. Labākais lēmums manā dzīvē. Apprecējāmies 24 gadu vecumā. Palīdzēja tas, ka mēs viens otram bijām pirmie it visā.

6. Gaidīju, un tagad esmu precējusies jau septiņus gadus. Labā puse – es viņu mīlu un nekad nepametīšu; sliktā puse – es nezināju, kas ir “seksuālā ķīmija”, līdz nebija pagājuši vairāki gadi pēc laulībām. Ups.

7. Es gaidīju. Pirmajā naktī tas nederēja iekšā. Man vajadzēja viņu mierināt, ka viss izdosies, un, ja arī ne, es joprojām mīlu viņu. Tagad mēs ņemamies kā truši. Nekādas nožēlas.

8. Mēs gaidījām. Pirmajā reizē tas nebija īpaši lieliski, un daļa no manis vēlas, kaut mēs nebūtu gaidījuši, bet nevainības zaudēšanā ar savu dvēseles radinieku ir kaut kas īpašs. Un sekss ar laiku kļūst labāks.

Lasi vēl: Cilvēku atzīšanās: šīs lietas ir visgarlaicīgākās, kad esi attiecībās; #3 tev arī būs bijis

9. Esmu 30 gadus vecs vīrietis, gaidīju līdz kāzām. Man ir bijis sekss tikai ar manu sievu. Mums abiem joprojām ir intensīva seksuālā dzīve pēc 12 laulības gadiem, un mēs darām to 4-5 reizes nedēļā. Es nekad negribu nevienu citu.

10. Es gaidīju. Pēc kāzām vīrs zaudēja to nelielo interesi maigoties, kas viņam bija. Mums būtībā nekad nav bijusi seksuālā dzīve, un man nekad nav bijis orgasma.

11. Es gaidīju, cerot, ka tas kaut kā palīdzētu atbrīvoties no manas nedrošības. Tas nepalīdzēja. Mēs bijām seksuāli nesaderīgi, un tas bija briesmīgi. Es to ļoti nožēloju.

12. Mana sieva un es gaidījām līdz kāzām, lai nodarbotos ar seksu. Viņa ir lieliska sieviete, un es mīlu it visu viņā. Un tagad esmu atklājis, ka viņa ir lieliska arī gultā! Esmu viens veiksmīgs vīrietis.

13. Jā, es gaidīju līdz kāzām. Jā, tas bija ļoti grūti. Jā, tas bija tā vērts. Un o jā, mēs joprojām kompensējam zaudēto laiku.

14. Mēs abi gaidījām, un ir lieliski apzināties, ka abi esam vienīgie, kas bijuši viens ar otru. Uzticība un mīlestība ir neaprakstāma.

15. Es neko nenožēloju. Man patīk apziņa, ka manam vīram ir daļa no manis, kas nevienam citam nekad nav piederējusi.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment