15. oktobra dienas horoskops – pārliecinies par drošību!

AUNS Visiem nav jāzina viss par tavas dzīves detaļām, bet tuvākajiem gan. Esi atklāts un stāsti tuviniekiem par to, kas tevi nomāc.

VĒRSIS Lielāko dienas daļu ir ieteicams pavadīt mājās. Nevajag pārdzīvot par to, kas nesanāca, kā plānots. Esi pieejams citiem.

DVĪŅI Būsi izdarījis ko tādu, par ko nāksies atvainoties. Nedomā, ka tas ir pasaules gals, jo kļūdīties mēdz pilnīgi visi.

VĒZIS Šodien tev ir vajadzīga romantika – pavadīts vakars divvientulībā būs ideāls variants. Nevajag darīt neko tādu, ko būs jātur noslēpumā.

LAUVA Gribēsies šodien skandālus – tomēr centies mazliet piebremzēt. Visi cilvēki nav tādi, par kādiem viņi sevi pataisa, tādēļ uzmanies.

JAUNAVA Šodiena būs diezgan stresaina, tādēļ vakarā ir jādomā par kārtīgu atslābināšanos. Nedomā par aizgājušajām lietām.

SVARI Šodiena ir domāta praktiskām lietām – nav jēgas domāt par to, kā būtu, ja būtu. Vispār domāt šodien nav jēgas, vienkārši jādara.

SKORPIONS Pārdomā savus pēdējā laikā pieņemtos lēmumus – nebūs viegli samierināties ar to, kas šobrīd notiek, tomēr mierinājumu vari meklēt tuviniekos.

STRĒLNIEKS Gaidāma formāla komunikācija. Tai arī nāksies sagatavoties. Neuztraucies šodien par iespaida radīšanu, jo tas būs labs tik un tā.

MEŽĀZIS Pārliecību par sevi meklē cilvēkos, kuri tevi nekad nemēģina piespiest pie zemes. Nepieciešamas relaksējošas aktivitātes.

ŪDENSVĪRS Neuzliec sev pārāk lielas barjeras. Uztrauksies par to, kas vēl nebūs noticis. Labākā pieeja šodien būs visu pārvērst jokā.

ZIVIS Intuīcija šodien tevi diemžēl pievils. Būs nesaprašanās ģimenē vai draugu starpā. Netaisi jezgu tur, kur viss var noritēt mierīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment