15 sirsnīgākās lietas, ko puisis var izdarīt savas draudzenes labā: vīrieši, lieciet aiz auss!

1.Es mīlu savu draudzeni! Viņa ir mazliet lielāka, tādēļ es valkāju lielāka izmēra jakas. Tādējādi, kad es iedodu viņai savu jaku, tā viņai der, un viņa jūtas maza. Es patiešām mīlu savu draudzeni!

2. Man šķiet, ka manai sievai ir aizdomas, ka es viņu krāpju, jo pēdējā laikā es vēlu nāku mājās no darba. Patiesība ir tāda, ka es strādāju virsstundas, lai varētu viņai nopirkt jauku dzimšanas dienas dāvanu.

3. Es esmu puisis un nēsāju grimu. Ne paša izvēles dēļ, bet gan tādēļ, ka mana draudzene mācās, lai kļūtu par grima mākslinieci, un es atbalstu viņas sapni.

4. Mana draudzene ir garīgi slima. Katru reizi, kad viņa piedzīvo sabrukumu, klavieru mūzika viņu nomierina. Es tikko pierakstījos uz klavieru stundām, lai varētu iemācīties spēlēt viņai klavieres.

5. Mana draudzene palūdza, lai diskrēti aiznesu viņai uz darbu higiēnisko paketi. Es ieliku to starp maizes šķēlēm.

6. Manai māsai un man dzīvē nekad nav bijis tēva un pirms pieciem gadiem mēs zaudējām savu mammu. Tā kā mēs vienmēr esam bijušas tikai viena otrai, māsas puisis tikko lūdza manu atļauju lūgt māsas roku.

7. Es esmu tetovējumu mākslinieks, un, kad kāds vēlas uztetovēt pulksteni, bet nenorāda specifisku laiku, es vienmēr uztetovēju to laiku, kad mana sieva mani pirmo reizi uzaicināja uz randiņu.

8. Es satiku savu sapņu meiteni, un viņa mani atraidīja manu reliģisko uzskatu dēļ. Es konvertējos, lai pierādītu viņai, ka viņas dēļ esmu gatavs uz jebko.

9. Es zīmju valodā iemācījos pateikt “vai tu būsi mana draudzene?”, lai varētu uzaicināt uz randiņu savu kurlo labāko draudzeni.

10. Pēc sešām dienām ģimene mani piespiedīs uz aprēķina laulībām Indijā. Es šodien dodos uz Kanādu ar savu draudzeni un šovakar viņu apprecēšu.

Lasi vēl: 5 pārsteidzošas lietas, kas mainīsies attiecībās, ja uz laiku atmetīsiet seksu: vērts pamēģināt?

11. Mana sieva noalgoja striptīza dejotāju manai dzimšanas dienai. Es viņai samaksāju un atcēlu to, lai varētu tā vietā aizvest savu sievu vakariņās. Man nevajag citu sievieti.

12. Mana sieva ir akla, tādēļ nespēj gatavot ēdienu vai darīt normālas lietas, ko sieva parasti dara. Man patīk to darīt viņas vietā. Un, kad viņai piedzima viņas pirmais bērns, es turēju viņas roku un stāstīju viņai, kā mazulis izskatās. Es mīlu savu sievu.

13. Mums nav naudas, tādēļ savas draudzenes dzimšanas dienas dāvanai es izveidoju jaunu e-pasta adresi un pierunāju ikvienu cilvēku, ko viņa pazīst, uz šo adresi uzrakstīt lietas, kas viņiem manā draudzenē patīk. Dzimšanas dienā viņa dabūs šī e-pasta paroli.

14. Mana sieva domā, ka mēs tikai izbrauksim uz nedēļas nogali. Viņa nezina, ka esmu izplānojis 2 nedēļu medusmēnesi, ko nevarēju atļauties pirms 12 gadiem.

15. Es nesu viņas tamponus savā kabatā, kad viņa nevēlas ņemt līdzi somiņu.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pārsla</cite>

    Dāmas, dievina randiņus. un nav svarīgi, ārā ir silts, auksts, līst vai spīd saule. jo vienmēr var atrast risinājumu, labi pavaditam laikam tērējot daudz vai minimāli. Un tas arī ir tas uz ko es mudinu savu vīru lai neiesliktu rutīna, mēs plānojam savas brīvdienas tā lai varam atpūsties svaigā gaisā pie dabas vai apmeklējot kādu interesantu vietu, vai pat labi paēdam arpus mājam. un sobrīd esmu atradusi internetā labu mājaslapu http://www.aizvestrandina.lv/ . un tieši šobrīd viņu snigto informāciju arī izmantojam.

Leave a Comment