16. jūnija dienas horoskops – ievēlies vēlēšanos!

1

AUNS Tev vajag šodien kārtīgi atpūsties, citādāk nākamajai nedēļai nebūs nekādas enerģijas. Nesēdi mājās, bet nedari arī neko pārāk traku.

2

VĒRSIS Ja Tu esi saņēmies piecelties, tad arī dari kaut ko – jutīsies slikti, ja šo dienu palaidīsi vējā. Pārtrauc nelāgas attiecības.

3

DVĪŅI Ja ķersies klāt šodien tam, kas ir vieglākais, tad nekas no tā neiznāks. Vajag ielikt darbu tajā, ko gribi sasniegt- lai arī kā negribētos

4

VĒZIS Šodien labāk ir palikt mājās un atpūsties cik vien var. Piezvani draugiem, citādāk liksies, ka esi par viņiem aizmirsis.

5

LAUVA Visu var ātri paspēt izdarīt, ja laicīgi sāk. Neko neatliec uz pēdējo brīdi un dari tieši tad, kad vari. Atmet ar roku izpriecām.

6

JAUNAVA Ja vairāk paraudzīsies apkārt, vairāk arī ieraudzīsi – gan cilvēkos, gan arī jaunās iespējās. Tev viss iet tikai uz labo pusi.

7

SVARI Pieņemot jaunus cilvēkus, atveras arī plašāks zināšanu loks, kas Tev šobrīd ir vajadzīgs. Jaunas iepazīšanās garantētas!

8

SKORPIONS Ja paskriesi kādam pakaļ un pārkāpsi pāri saviem principiem, var pavērties kaut kas neredzēts un daudz labāks par tagadējo!

9

STRĒLNIEKS Visas lietas nebūs iespējams nokārtot. Šodien vairāk pievērsies romantikai un mīļajiem cilvēkiem. Tas būs uz labu.

10

MEŽĀZIS Tev šodien būs neticami labs garastāvoklis – mēģini to nesabojāt, domājot par pienākumiem. Šodien izklaidējies un izpriecājies.

11

ŪDENSVĪRS Sportiskas aktivitātes būs tieši laikā – pamēģini. Un izvēlies pareizo ceļu, pa kuru iet, citādāk nomaldīsies uz kādas takas.

12

ZIVIS Neklausies citu ieteikumos – klausies tikai sevī. Bet paturi prātā, ko citi teikuši, jo var izrādīties, ka viņiem būs taisnība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment