2. decembra dienas horoskops – vispirms padomā!

1

AUNS Izdosies ļoti laba saskarsme ar abiem dzimumiem. Izveidosies harmoniskas attiecības, kas pārvērtīsies par stipru draudzību.

2

VĒRSIS Tavs garastāvoklis tikai uzlabosies, un jaunās ziņas tev ļaus kustēties uz priekšu arvien ātrāk. Būs iespēja izteikt viedokli.

3

DVĪŅI Ļoti aktīva diena. Profesionālie kontakti arvien uzlabosies- gaidāmas arī jaunas iespējas. Šodien neskaud citu laimi!

4

VĒZIS Būs sevi jānomierina, pirms grasīsies runāt. Jādomā divi soļi uz priekšu. Uzkāpsi uz daudz mierīgākas un stabilākas takas.

5

LAUVA Laba diena profesionālām iecerēm. Mierīgā ritmā izdosies izpildīt visus pienākumus. Sāc plānot, kā pēc šī visa atpūtīsies.

6

JAUNAVA Skatiens uz dzīvi kļūs daudz harmoniskāks. Atradīsi jaunas pieejas problēmu risināšanai. Nāksies palaist vaļā kaut ko ciešu.

7

SVARI Prasīsies pēc uzmanības arvien vairāk un vairāk. Neuzliec citiem pienākumus, kuri pašam vien ir jāizpilda. Stresaina diena.

Lasi vēl: Šo māju mežā ir apdzīvojuši dzīvnieki – perfekti skati!

8

SKORPIONS Nāk virsū periods, kad nāksies mainīt daudzas dzīves pieejas. Būs iespēja kārtīgi izteikties, pārliecinot citus par savu taisnību.

9

STRĒLNIEKS Varēsi beidzot paņemt pauzīti no citu uzbrukumiem un viedokļiem. Būs mazliet garlaicīgi, bet tas ir pozitīvi.

10

MEŽĀZIS Varēsi atkal iekāpt atpakaļ savā ērtajā dienas ritmā. Būs viegli savienot ikdienas darbus. Jutīsies kā no jauna piedzimis.

11

ŪDENSVĪRS Būs jāsaskaras ar lietām, kuras jau reiz ir patraucējušas. Nāksies arī risināt ģimenes lietas, lai būtu miers.

12

ZIVIS Parādīsies interese par jaunu aktivitāti. Tikai nepalaid šodien garām izdevības un neatsakies no izaicinājumiem. Pozitīvas emocijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment