2. jūlija dienas horoskops – nenoslēdzies!

AUNS Šodien gandrīz vai mirdzēsi no laimes. Nesāc tikai kļūt divkosīgs – mazliet jau esi uz robežas. Patīkamas pārmaiņas privātajā dzīvē.

VĒRSIS Tev šodien tiks dots spēks tikt pāri sasāpējušiem jautājumiem. Nebaidies pats no sevis – tā nekur tālu nevarēs tikt.

DVĪŅI Šodien vienkārši nespēsi paļauties uz citiem- un nevajag arī, jo tas nav uz labu. Lielāko daļu laika šodien jābūt vienam.

VĒZIS Iepauzē, pirms runā. Tas, ko pateiksi, nebūs paņemams atpakaļ. Apklusini savu iekšējo balsi, jo tā šoreiz kļūdīsies.

LAUVA Tev tiks aptumšots jaukais garastāvoklis. Nesaceries par daudz, jo solījumi šodien tiks lauzti. Nerunā ar cilvēkiem, kas Tev dara pāri.

JAUNAVA Šodien būsi tikai es, es pati un tikai es. Tomēr šo eiforiju izjauks kāda plānu maiņa, kas liks kārtīgi domāt visu nedēļu.

SVARI Lai arī liksies, ka nav nekādas jēgas tam, ko dari – nepadodies, jo visu vēl neesi redzējis. Būs grūti, bet tas ir to vērts!

SKORPIONS Runāties gribēsies – tāpat gribēsies arī daudz ko darīt. Runāt vari – pirms darīšanas gan labāk piecas reizes padomā.

STRĒLNIEKS Taviem lēmumi būs ilgtermiņa – tādēļ apdomājies kārtīgi. Šodien vari daudz draudzēties – tas palīdzēs it visā!

MEŽĀZIS Sākumā iegūsti faktus. Nerīkojies impulsīvi, jo tas neko labu nenesīs. Sarežģītos jautājumus atliec šoreiz gan uz citu dienu.

ŪDENSVĪRS Pārliecinies, vai draugi Tevi nes uz augšu vai velk uz leju. Šodien ir šķirošanas diena.

ZIVIS Nevajag pārspīlēt ikdienišķas situācijas. Nebūs īsti kam prasīt padomu, būs ar visu jātiek galā pašam. Tev jāmeklē jaunas iespējas – to nevajag atlikt uz vēlāku laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment