2. maija dienas horoskops – atbildi par saviem vārdiem!

1

AUNS Centies līdz dienas beigām padarīt visus uzdevumus, kas ir sakrājušies. Vakaram ir jābūt brīvam, jāvelta savām domām, kā arī jāparūpējas par savu iekšējo sajūtu.

2

VĒRSIS Rīta pusē varēsi izbaudīt relaksētu režīmu – neparko nebūs jāuztraucas. Šodien noteikti vari izcelties ar savām ģeniālajām idejām – pierādi, uz ko esi spējīgs!

3

DVĪŅI Tev šodien būs jāpielāgojas citu cilvēku emocijām, citādāk vari palaist garām labas izdevības. Diena, kas jāpavada ar sakostiem zobiem, bet visam jau pienāk beigas.

4

VĒZIS Pavisam maza piepūle atnesīs milzīgus rezultātus. Šodiena ir tava diena. Ja gribi relaksēties, izvairies no konfliktiem, un varbūt pat atvienojies no sociālās pasaules.

5

LAUVA Galvenais dienas uzdevums ir koncentrēties uz darāmajiem darbiem. Lai arī kā gribēsies slinkot, to šodien nevar atļauties. Nedomā par bijušo, koncentrējies uz nākotni!

6

JAUNAVA Rīts uz pēcpusdiena ir dienas daļas, kas tev jāvelta personīgo problēmu risināšanai. Tikai neiekļauj tajā citus cilvēkus, tas viss ir tikai tavos spēkos.

7

SVARI Ja negribi, lai cilvēki kaut ko par tevi uzzina, tad sākumā vajadzēja domāt, pirms to darīji. Nu īsti nav izejas, tomēr maza izlocīšanās tev šodien palīdzēs.

8

SKORPIONS Esi tur, kur tev jābūt. Nav ieteicams atcelt plānus un nodoties sevis žēlošanai. Saņemies, celies, ej un dari, jo citādāk tu jutīsies vēl sliktāk.

9

STRĒLNIEKS Šodien tu spēsi gāzt kalnus. Ja kāds teiks, ka tas nav tavos spēkos, izvairies no komunikācijas ar šo personu. Neplāno šodien svarīgus pasākumus – to gan noliec malā.

10

MEŽĀZIS Veic savu lielo soļa spērienu uz priekšu. Saņem sevi rokās, neļauj prātam sevi nomākt. Galva šodien nostājas tavā pusē, tādēļ varēsi panākt daudz.

11

ŪDENSVĪRS Maziem solīšiem, bet vari kustēties tur, kur esi ieplānojis. Šodien vajag noorganizēt savas nākamās dienas tā kārtīgi – lai viss ir skaidrs un sakārtots.

12

ZIVIS Plānu maiņa tevi pamatīgi iespaidos, bet nāksies vien saņemties un sadzīvot ar to. Neļauj cilvēkiem ar sevi spēlēties un izmantot – aizej prom, ja jūti, ka kaut kas nenotiek pareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment