20.marta dienas horoskops – šodien taupi enerģiju!

1

AUNS Nāks virsū pesimistiskas domas – kaut kas no pagātnes neļaus skatīties nākotnē. Toties radīsies jaunas, realizējamas idejas

2

VĒRSIS Šī diena parādīs Tavas partnerattiecības patiesajā gaismā. Būs jāieklausās citos, jo tas būs Tavs noteicošais pakāpiens uz atlabšanu.

3

DVĪŅI Šodien nav tā labākā diena skaļiem pasākumiem – labāk pavadīt šo dienu mierīgi. Lielāka uzmanība jāpievērš savai veselībai.

4

VĒZIS Šodien nāksies izlīst no komforta zonas. Bet Tev tas nav jādara, ja negribi novirzīties no mērķiem. Saki lietām “nē”!

5

LAUVA Profesionālā un ģimenes sfēra arvien smagāk nogulsies uz pleciem. Tomēr stabilitāte ir garantēta. Šodien ieraudzīsi jaunas perspektīvas.

6

JAUNAVA Gūsi labumu no sevis ierobežošanas. Katra problēma būs jāapskata ļoti strikti. Vakarā vari ļauties savām emocijām!

7

SVARI Būs jāplāno nauda un izdevumi. Šodien nedzīvo pāri saviem līdzekļiem, jo tas Tev kārtīgi var iespaidot nākamos mēnešus!

8

SKORPIONS Viss šodien ies kā pa sviestu tik ilgi, kamēr ieklausīsies savā iekšējā balsī. Visus skatienus un sacīto neņem pie sirds.

9

STRĒLNIEKS Šodien varēsi piepildīt visas savas kvēlākās vēlmes – ideāla enerģija tam. Uz vakaru zaudēsi jebkādu kontaktu ar realitāti.

10

MEŽĀZIS Dzīve Tev šodien atmaksās Tavu pacietību. Saņemsi ko ļoti ilgi gaidītu. Nebaidies runāt par to, kas Tev ir svarīgs!

11

ŪDENSVĪRS Sāksi apšaubīt savu atbilstību tam, ko dari. Parādīsies arī iespēja pēc kaut kā jauna. Ja necentīsies pārāk, viss pats nokārtosies.

12

ZIVIS Neseko šodien līdzi citiem. Ja Tevi aicina pievienoties jaunai kompānijai, labāk ir atteikties. Šodien beidz domāt, bet dari!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment