2017. gadā šo telefonu īpašnieki vairs nevarēs lietot WhatsApp aplikāciju – tavs telefons ir sarakstā?

Lūk, šeit ir nosaukti telefonu modeļi/operētājsistēmas, ko WhatsApp ar 2017. gada sākumu vairs neatbalstīs!

1) Android 2.1 un 2.2

Attēlu rezultāti vaicājumam “whatsapp android”

Aplikācija vairs neatbalstīs telefonus un planšetes, kuros ir 2.1. un 2.2. Android versija. Ja neesi pārliecināts, kāda ir tava telefona Android versija, ieej Iestatījumi -> Par ierīci (Settings -> About Phone)

2) Windows Phone 7

2

Tiem Windows telefoniem, kuros ir Windows 7 OS, 2017. gadā WhatsApp vairs nedarbosies. Lai uzzinātu, kādu sistēmu izmanto tavs telefons, ieej: Start -> Settings -> About -> More info

3) iPhone 3GS/iOS 6

3

Aplikācija nedarbosies arī 1.,2.,3. un 4. iPad paaudzēs, kas nav atjaunotas. Ko darīt? Vienkārši atjaunini savu iOS uz 9.3 un izbaudi WhatsApp.

Lasi vēl: Vai Tavs telefons padara Tevi par muļķi?

4) Blackberry 10 ar BBOS

4

“Lai arī šī ierīce ir diezgan svarīga mūsu stāsta sastāvdaļa, tā nepiedāvā tādas iespējas, kas ir nepieciešamas, lai mēs nākotnē varētu paplašināt aplikācijas iespējas,” komentē WhatsApp.

5) Nokia S40, Symbian S60

5

Avotos ir minēts, ka ar 2017. gada 30. jūniju aplikācija paplašinās Blackberry 10, Blackberry OS, Nokia S40 un Nokia Symbian S60 ierīču atbalstu.

Android lietotāju uztraukumam nav pamata. Šīs ierīces WhatsApp atbalsta, vienīgi vecākās ierīces vairs nevarēs “turēt līdzi”.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Ienāc, paņem savu Veiksmīgo biļeti, sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Varēs watsapp izmantot visi arī šie modeļi, tikkai nedrīkstēt atjaunināt aplikāciju.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nu vienkārši ”Pis mani Ērik”!!!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Blackberry bolt arī

Leave a Comment