21. septembra dienas horoskops – izvēlies labāko!

1

AUNS Lai šī diena būtu Tev labāka, iemācies dalīties ar citiem. Nav runa tikai par lietām un praktisku palīdzību, runa vairāk ir par jūtām

2

VĒRSIS Tas nenāks viegli, bet Tev ir pienācis laiks saņemties, citādāk no malas jau sāc izskatīties smieklīgi. Saņem sevi rokās un tik uz priekšu.

3

DVĪŅI Nekas it kā līdz galam nesniedz gandarījumu, kaut kas visu laiku pietrūkst..tikai- kas? Šodien atbildes nebūs, bet šodien būs apgaismība

4

VĒZIS Mazliet atraisies un ļaujies būt tāds, kāds esi, nevis slēp to iekšienē. Citi to spēs novērtēt un atvērsies arī attiecībā pret Tevi!

5

LAUVA Tev vajag uzņemties kādas rūpes- nopērc istabas augu vai ko tādu un centies par to rūpēties. Tici man, tas palīdzēs!

6

JAUNAVA Nestreso un nebēdājies par ātru. Pietiek mēģināt pareģot nākotni- atceries, ka viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Šodien mieru!

7

SVARI Gribēsies skraidīt pa pasauli un ļaut vaļu savām emocijām, bet kaut kas tomēr stāvēs Tev apkārt un neļaus kustēties. Varbūt jāatbrīvojas no tā?

8

SKORPIONS Ja visu saliksi rūpīgi pa plauktiņiem, iegūsi kādu centra punktu, no kura sākt domāt tālāk. Tev vajag konkrētību- šodien pacenties!

9

STRĒLNIEKS Kas augstu kāpj, tas zemu krīt- bet Tu šodien kaut kā šo teicienu apgāzīsi. Augstu kāpsi un nemaz nekritīsi- bet tas tā labā nozīmē

10

MEŽĀZIS Sliktas ziņas arī ir vajadzīgas. Šodien tās nebūs nervus bendējošas, bet tik tādas, lai būtu kaut kāds līdzsvars dzīvē.

11

ŪDENSVĪRS Papeldi mazliet pret straumi- Tev pašam patīk izaicinājumi un kaut kas, par ko cīnīties, tomēr pēdējā laikā padodies. Atgūsti formu!

12

ZIVIS Neticama diena- Tev viss kaut kur virpuļos, kur nevajadzētu nekam virpuļot. Tomēr sapratīsi, ka par savām emocijām neesi spējīgs valdīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment