23. aprīļa dienas horoskops – neizliecies par to, kas neesi!

1

AUNS Izvairies no nepatikšanām. Viegli būs atrast veidus, kā piepelnīties- centies arī to darīt. Domā par nākotni, vari uzņemties lielu risku.

2

VĒRSIS Ceļošana var izrādīties daudz interesantāka nekā domāji. Kādu cilvēku esi pārpratis – viņa nodomi nav tie labākie, tādēļ uzmanies.

3

DVĪŅI Tev šodien noteikti ir jādomā par savu pašpārliecinātību – dari visu, lai to uzlabotu. Varbūt esi uzņēmies par daudz, bet katru sekundi no tā izbaudīsi.

4

VĒZIS Parūpējies par katru mazāko veselības problēmu. Izmaiņas apkārtējā vidē var nākt kā liels šoks, tādēļ uzmanies no pārmaiņām – šodien visu pa mierīgo.

5

LAUVA Tavam prātam šodien padomā būs eksotiskas lietas – gribēsies ārdīties un izmēģināt visu jauno. Neļauj iejaukties citiem tavās attiecībās.

6

JAUNAVA Neļauj nevienam uz sevi šodien pārāk paļauties – tu neattaisnosi cerības. Pārliecinies, ka neatrodies šā brīža attiecībās tikai pieraduma dēļ.

7

SVARI Pieskati savu naudas maku – pietiks tērēties. Problēmas attiecībās sasniegs nebijušus augstumus – tev ir jāiemācās tik ļoti neiespringt.

8

SKORPIONS Priekšā tiks noliktas jaunas iespējas. Ideāla diena, lai izietu ārpus četrām sienām un vakaru pavadītu tuvu draugu vai ģimenes kompānijā.

9

STRĒLNIEKS Pastāvi par sevi, izsaki idejas – būsi pārsteigts, cik daudzi tev sekos. Darbus dari lēnām, jo būs svarīga kvalitāte, nevis kvantitāte.

10

MEŽĀZIS Tev šodien būs milzīga drosme un pārliecināšanas spējas. Tās vari izmantot savā labā. Neskrien tikai laikam pa priekšu.

11

ŪDENSVĪRS Vislabāk veiksies tie darbi, kas darāmi no mājām. Velti laiku tam, lai sakārtotu to, kas šobrīd tev ir izmētāts pa visām iespējamām malām.

12

ZIVIS Ļoti viegli būs satikt jaunus cilvēkus. Iespējama arī romantiska iemīlēšanās – šoreiz izdevību nav vēlams palaist garām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment