24. aprīļa dienas horoskops – centība atmaksāsies!

1

AUNS Līdzīgi domājošie šodien centīsies dalīties ar tevi savās idejās. Pieņem to un novērtē, ka cilvēki ir gatavi tev sniegt palīdzīgu roku.

2

VĒRSIS Ir lielisks laiks pilnīgi brīvai dienai. Šodien vēlams neliekuļot, jo tas viss tev nāks atpakaļ. Nepārproti to, ko uzzini no ne tā primārā avota.

3

DVĪŅI Burvīgi būs atcerēties nesenos labos laikus, bet nevajag uz tiem pārāk iespringt. Izrādi iniciatīvu, jo tikai tā tiksi pie kārotā.

4

VĒZIS Tev būs nepieciešama palīdzība, tādēļ nenoraidi nevienu piedāvājumu. Šodien nedrīksti atiet no pienākuma – tas ir pārāk svarīgi.

5

LAUVA Nerūc nevienam virsū, jo pats esi vainojams pie savām problēmām. Staigāsi ar augsti paceltu galvu, bet padomā, vai tam ir iemesls?

6

JAUNAVA Nepadarītās lietas kritīs uz nerviem. Tomēr darīt neko tik un tā negribēsies. Ģimeniska diena, kad nostiprināt radniecīgās saites.

7

SVARI Neatej tālu no sava mērķa. Saproti, ka, darot to, kas tev nepatīk, nejutīsies laimīgs, tava dzīve uzlabosies. Esi sev labākais draugs!

8

SKORPIONS Rūpējies par veselību, šobrīd tā var būt uz plāna ledus. Nepieprasi no citiem to, ko viņi nav spējīgi dot – esi mazliet reālistiskāks.

9

STRĒLNIEKS Nevarēsi dabūt visu, ko gribi, bet tik un tā būs labi. Gaidāms milzīgs pārsteigums, kas izmainīs praktiski visu.

10

MEŽĀZIS Ja tavs kuģis sāk grimt, centies neraut nevienu sev līdzi. Tev pašam jāatbild par sevi un savām problēmām – neesi vienaldzīgs!

11

ŪDENSVĪRS Naudu vajag aizņemties prātīgi – finansiālās lietas šodien nebūs tev stiprā puse. Daudz jaunumu, kas patīkami pārsteigs.

12

ZIVIS Kaut kas sirdī kremt, bet nenāk uz āru. Atrodi draugu, kuram visu pastāstīt, kas sakrājies, citādi šādi tu bojā savu veselību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment