24. marta dienas horoskops – centies nepārprast situācijas!

1

AUNS Būsi šodien diezgan privātīpašniecisks pret sev tuvajiem cilvēkiem, tomēr uzmanies no tā – tādā veidā tu viņus vari arī atraidīt.

2

VĒRSIS Nekautrējies teikt to, ko tu domā. Šobrīd tev ir svarīgi būt godīgam pret cilvēkiem, citādāk nevarēsi sev izveidot mierīgu dzīvi.

3

DVĪŅI Pārstāj uztraukties par to, ko par tevi padomās citi. Šis ir laiks, kad pieņemt tikai savas izvēles un nedomāt, vai tās kaut kādā veidā ietekmēs citus.

4

VĒZIS Uzņemies iniciatīvu, lai arī cik grūti tas nenāktos. Ja varēsi šodien izkāpt no savas komforta zonas, tad viss var nostāties savās vietās.

5

LAUVA Nekas nevar būt labāks par pakavēšanos atmiņās, tikai neaizmirsti, ka ceļā stāv arī citi cilvēki. Prasi šodien to, ko vēlies – un esi pēc iespējas tiešāks.

6

JAUNAVA Ja visu saliksi pēc savas kārtības, tad būs ļoti viegli orientēties. Šodien tu nedrīksti pieļaut haosu, citādāk viss var kļūt diezgan nepatīkami.

7

SVARI Atveries jaunai pieredzei un cilvēkiem. Tu labāk zini, kas tev ir vajadzīgs, lai arī svārsties no viena lēmuma pie otra. Centies beidzot izlemt!

8

SKORPIONS Tev būs diezgan patīkama diena, jo spēsi ļoti labi vienoties pats ar sevi. Priekšā ir lieli uztraukumi, bet citi cilvēki tev palīdzēs tos pārvarēt.

9

STRĒLNIEKS Neuztraucies, ja viss nenorisinās tā, kā sākotnēji tika plānots. Jo vairāk pieliksi pūles, jo labāks būs iznākums. Pacenties vairāk ieklausīties citos!

10

MEŽĀZIS Tev būs dodas vairākas iespējas, nāksies paļauties uz intuīciju, lai pieņemtu pareizo lēmumu. Nesēdi rokas klēpī salicis!

11

ŪDENSVĪRS Nepārproti to, ko šodien uzzināsi. Lai arī būs jāpiedzīvo diezgan liels šoks, tas nedrīkst tevi izsist no sliedēm. Centies vairāk pievērsties realitātei.

12

ZIVIS Jauni piedāvājumi būs tieši laikā. Centies krist nezināmajā ar visām četrām, jo tas ļaus no jauna tev iepazīt pašam sevi. Nenosodi citus cilvēkus par viņu lēmumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment