25. aprīļa dienas horoskops – viss nostāsies, kur tam jābūt!

1

AUNS Nebaidies no jauniem izaicinājumiem, tu spēsi ar tiem tikt galā. Gribēsies kavēties atmiņās un nākotnes plānojumos – aj, lai iet, vari to šodien atļauties!

2

VĒRSIS Nevajag censties būt tik pārliecinātam par nākotni – ļaujies vairāk plūsmai. Izbaudi to, kas tev ir un sapņo par to, kas no tā visa iznāks.

3

DVĪŅI Vairāk cieni tos, kuri ir centušies tev palīdzēt. Lai arī nesanāk, vismaz centās. Gaidāmi jaunumi, kas liks pārdomāt to, ko tu dari.

4

VĒZIS Daži niķīguma brīži garantēti, bet tas ir pārejoši. Neuztraucies, ko citi domā par tevi – tu labi apzinies, ka esi vairāk vērts.

5

LAUVA Darba lietas šodien vajag nokārtot līdz galam. Daudz domu, kas jaucas kopā – gan patīkamās, gan nepatīkamās. Uzraksti kādam, kurš šaudās pa galvu!

6

JAUNAVA Necerētas veiksmes, kas vainagosies ar panākumiem. Šodien pievērsies saviem talantiem, ir liela iespēja radīt ko tādu, kas nākotnē ļoti palīdzēs.

7

SVARI Nevajag cīnīties par savu vietu zem saules – tu zini, kur stāvi. Tev jākļūst pašpārliecinātākam, tikai tu tiksi galā ar šā brīža situāciju.

8

SKORPIONS Nevajag paļauties uz tiem, kuri tevi ir pievīluši. Gaidāmas tikšanās ar sen neredzētiem cilvēkiem – tas arī nesīs pārsteigumus.

9

STRĒLNIEKS Neskrien nevienam pakaļ – tas nav to vērts. Iespējams, ka apkārtējie tev dod pareizās zīmes, kā rīkoties attiecīgajā situācijā – ieklausies!

10

MEŽĀZIS Nevajag tik ļoti pārdzīvot neizdošanos. Celies un mēģini vēl. Runāšana par romantisku attiecību lietām šodien ir jānovieto otrajā plānā.

11

ŪDENSVĪRS Nevajag uzreiz skriet, ja tevi sauc. Šodien visu dari tā, lai viss ir līdzsvarā – to, ko saņem, to arī dod. Tā, kā runā ar tevi, tā arī atbildi.

12

ZIVIS Jaunas ziņas mazliet nepatīkami pārsteigs, bet viss notiek uz labu. Tiecies ar sen neredzētiem draugiem – šī ir diena tieši viņiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment