26. marta dienas horoskops – pārdomā savas izvēles!

1

AUNS Ja arī liksies, ka viss nenotiek tā, kā plānots, tikai tu vari izmainīt visu notikumu gaitu. Ja nesēdēsi rokas klēpī salicis, sapratīsi jauno piedāvājumu labumu.

2

VĒRSIS Ja kaut kas liecina par to, ka viss vēl var nokārtoties, tad rīkojies. Pastāv liela atraidījuma iespēja, bet atceries, ka, ja nemēģināsi, tad nekad neuzzināsi.

3

DVĪŅI Tev šodien ir nepieciešama izbēgšana no visa, kas tev ir par daudz. Atpūta no cilvēkiem un ierastās vides nesīs jaunas idejas un enerģiju turpmākajām dienām.

4

VĒZIS Neapstājies tikai tādēļ, ka sāc baidīties no tā, ka kaut kas varētu nesanākt. Visu vēl var izlabot – un, ja sapratīsi, kāpēc, tad būs arī vērts mēģināt darboties.

5

LAUVA Nekas nešķitīs labāks par saziņu ar sen neredzētiem cilvēkiem. Rīkojies, balstoties uz savu sirdsapziņu – ja tādas nav, tad droši meties iekšā visā jaunajā un nezināmajā.

6

JAUNAVA Neklausies tajos, kuri saka, ka tev neizdosies. Viss ir tavās rokās. Pārspīlētas reakcijas uz kritiku var atstāt daudz spēcīgāku iespaidu, nekā sākumā tev liksies.

7

SVARI Tev pēdējā laikā pārāk bieži mainās uztvere par to, kas ir pareizi un kas nē. Ir pienācis pēdējais laiks izlemt – un lēmumam jābūt tādam, ar kuru arī visu mūžu dzīvosi.

8

SKORPIONS Varbūt tu pārāk asi esi reaģējis uz pēdējā laika notikumiem. Ja mazliet atmaigsi, tad sapratīsi, kāpēc viss notiek tā, kā notiek – un spēsi ar to tikt galā.

9

STRĒLNIEKS Diena būs ļoti gaiša un saulaina – vismaz tavā galvā. Neuztraucies par to, par ko neesi pārliecināts, vairāk koncentrējies uz to, kas pašam šobrīd šķiet svarīgs.

10

MEŽĀZIS Labs notiks tikai tad, ja pats darīsi labu. Neviens priekšā neko neteiks, savi plāni jākaļ ir pašam. Padomā labi, vai šīs dienas piedāvājumiem vajadzētu piekrist.

11

ŪDENSVĪRS Nenožēlo neko no tā, ko neesi izdarījis. Viss nāk tikai par labu – vismaz esi guvis kādu mācību. Kārtīgi izplāno rītdienu, jo būs daudz lietu, kas novirzīs no mērķa.

12

ZIVIS Ir jāizrāda iniciatīva, ja vēlies, lai viss būtu tā, kā savā galvā esi izdomājis. Citi tev pakaļ neskries, tādēļ pieliec mazliet pūļu un pārkāp pāri saviem prinicipiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment