27. janvāra dienas horoskops – nepārstāj ticēt!

1

AUNS Izdosies nodibināt labu komunikāciju ar visiem, ar kuriem tas būs nepieciešams. Agrs rīts ir tieši laikā aktīvām darbībām – rīkoties jau jāsāk, kopš pamosties.

2

VĒRSIS Beidzot saņemsi pretī to, ko jau sen biji pelnījis. Sajutīsi novērtējumu un svarīgu lomu šajā dzīvē. Ja kaut kas krasi mainās, nav jēgas tik ļoti uztraukties.

3

DVĪŅI Neizliecies, ka jau zini to, ko tev stāsta – šodien mēģini būt mazliet pieejamāks, jo pie tevis centīsies piekļūt svarīgi cilvēki.

4

VĒZIS Tava nedrošuma sajūta daudz ko var mainīt. Ja vairāk pacentīsies domāt reāli, tad arī viss sāks uzlaboties. Domā par nākotni un saņemies!

5

LAUVA Tev būs ļoti daudz enerģijas, kuru nebūs īsti kur likt. Atceries, ka nevar par daudz čīkstēt, jo tad gan tevi vairs tik ļoti nerespektēs.

6

JAUNAVA Šodien visu darīsi lēnām, nevarēsi kaut kā saņemties. Neļauj nevienam sevi traucēt, jo par spīti lēnajam garastāvoklim, jāpadara šodien daudz.

7

SVARI Svarīgākais tev būs justies ērti. Padomā par saviem draugiem – ja nepaskriesi pakaļ viņiem, viņi arī to beigs darīt. Izvērtē prioritātes!

8

SKORPIONS Nenosodi un neaprunā citus – tas viss nāks Tev atpakaļ. Šodien centies izdarīt pareizās izvēles- skaidri zināsi, kuras tās ir.

9

STRĒLNIEKS Visādi ārējie apstākļi šodien Tev neliks mieru – dzen tos prom, cik sparīgi vien vari. Neklausies tukšā muldēšanā!

10

MEŽĀZIS Ja paskatīsies mazliet vērīgām, ieraudzīsi kaut ko, kas Tev būtu jāmaina. Negruzies, ja kāds kāpj uz galvas – tas nebūs uz ilgu laiku.

11

ŪDENSVĪRS Šodien izcelsies ar saviem stāstiem un enerģiju. Vislabāk vakaru padarīt īpašu – vakariņas, ģimene, interesantas sarunas.

12

ZIVIS Šodien apdomā to, kas jāizdara – kaut ko esi piemirsis. Nebaidies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, viņi nemaz nav tik biedējoši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment