27. marta dienas horoskops – priecīgas Lieldienas!

1

AUNS Šodien nekas nenāks īsti viegli. Nāksies pašam pielikt pūles, lai viss ritētu pēc plāna. Paskaties pār plecu un pavēro, kurš vienmēr ir līdzās.

2

VĒRSIS Nepārproti to, ko tev saka citi. Ja tev ir labi nodomi attiecībā uz nākotni, tad dari visu, lai tā varētu izveidoties bez nekādiem šķēršļiem.

3

DVĪŅI Nekārtība liks būt nekārtībai arī domās. Neaizmirsti par saviem tuvākajiem cilvēkiem, kuri tevi nepamet tad, kad tev ir vajadzīgi. Esi tur, kur pats vēlies būt.

4

VĒZIS Viss nokārtosies, ja izdomāsi beidzot, ko pats vēlies. Nav vienmēr jādomā par citiem cilvēkiem, bet jārīkojas tā, kā pašam šķiet pareizi.

5

LAUVA Nelolo liekas cerības. Tev ir beidzot jāpievēršas realitātei un jāsaprot, kas vispār ir iespējams. Pamēģini izprast cilvēku patiesos nodomus.

6

JAUNAVA Pārtraukt to, ko šobrīd esi iesācis, nav prāta darbs. Visur, kur iesi, ienesīsi pozitīvas emocijas, tādēļ esi tur, kur tās ir visnepieciešamākās.

7

SVARI Nevajag savu prātu nodarbināt ar nevajadzīgiem sīkumiem. Mēģini pieņemt beidzot pareizo lēmumu, tu pats palēnām sāc just, kas ir tas, kas tev ir vajadzīgs.

8

SKORPIONS Mierīga diena, kad pārdomāt visus savus lēmumus. Neviens cits nebūs labāks sarunu biedrs par sevi pašu. Esi kopā ar vistuvākajiem cilvēkiem.

9

STRĒLNIEKS Kāda draudzība var piedzīvot smagu šķērsli, bet tas būs atkarīgs no tevis – tikt galā ar to vai arī izbeigt to, kas ir izveidots. Pats jutīsi, kurš ir pareizais lēmums.

10

MEŽĀZIS Nestrīdies, ja tam nav acīmredzama iemesla. Ir svarīgi neaizmirst savus šā brīža galvenos pienākumus, lai arī galvā jaucas pavisam citas domas.

11

ŪDENSVĪRS Apkārt būs cilvēki, kuri spēs kārtīgi uzlabot garastāvokli. Nejutīsies kā savā ādā, bet vismaz parūpējies par to, lai visi darbi ir apdarīti.

12

ZIVIS Nevajag nosvērties uz vienu viedokli, jo patiesības šodien būs vairākas. Jo vairāk strīdēsies, jo vairāk problēmu pats sev radīsi. Tādēļ centies nomierināties!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no svētmeža</cite>

    Tuvojas Lieldienas jeb pavasara saulstāvji. Lieldienas ir gadskārtu svētki, kurus mūsu senči svinēja kopš tālas senatnes. Lieldienas ir svētki par godu Dabas Mātei – mūsu mīļotajai Dievietei. Šajā laikā diena un nakts atrodas līdzsvarā. Daba mostas no ziemas miega. Diemžēl šogad mūsu Tēvzemē plosās kovid-19 (covid-19) sērga. Pagaidām SARS-CoV-2 vīruss nav uzvarēts. Tāpēc būsim piesardzīgi un atbildīgi. Svinēsim šīs Lieldienas pēc sentēvu pagāniskajām tradīcijām. Paliksim mājās un lūgsim Latvju Dievus. Neapmeklēsim baznīcas un citas apšaubāmas vietas. Lai arī reliģiskās darbības vietās vienlaikus drīkst atrasties ne vairāk kā 20% no maksimāli pieļaujamā cilvēku skaita (avots mfa.gov.lv/konsulara-informacija/jaunumi/66928-par-arkartejas-situacijas-izsludinasanu-latvija), taču šajās Lieldienās izvairīsimies no baznīcu apmeklēšanas un mācītāju sprediķu klausīšanās. Pavadīsim šos svētkus svinīgi, godinot Latvju Dievus. Latvju Dievi vienmēr ir mums līdzās. Vajag tikai sajust Latvju Dievu dievišķo enerģiju un ļauties Latvju Dievu mīlestībai, lai dzīve kļūtu līksma, laimīga un priekpilna. Priecīgas gaidāmās Lieldienas! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna!
    Ar Dabas Mātes svētību, Skolnieciņš no svētmeža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #kovid-19 #covid-19 #pandēmija #Lieldienas #PavasaraSaulstāvji #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #auglība #bagātība #pārticība #veiksme #Skolnieciņš #svētmežs

Leave a Comment