28. februāra dienas horoskops – nesadomājies to sliktāko!

AUNS

Nevajag “smērēties” ar lietām, kas tev nenāk par labu un nemaz nav vajadzīgas. Būs laiks, kurā ieguldīt savu enerģiju, tomēr šis nebūs īstais piedāvājums.

VĒRSIS

Apkārt virmos patīkamas emocijas un lielāka sapratne par to, ko ilgi nav izdevies atrisināt. Nedrīkst strīdēties, ir jāpadomā, pie kā tas novedīs.

DVĪŅI

Tavi nodomi nebūs tie labākie, tomēr varbūt vari censties kaut kā apslāpēt savu atriebības kāri. Esi sasniedzams citiem, būs vajadzīga tava palīdzība.

VĒZIS

Nespried par situāciju no viena dzirdētā. Būs jāievāc fakti, lai varētu rīkoties. Ja būsi pats par sevi pārliecināts, citi tevi uzskatīs par autoritāti.

LAUVA

Necenties visu kontrolēt, jo šodien tas nebūs iespējams. Labāk būs vilties, nevis pārāk daudz censties rezultātiem, kas neatmaksāsies.

JAUNAVA

Nenokar degunu, ja nevari panākt to, ko biji ieplānojis. Būs citas dienas, šodiena ir jāvelta atpūtai un sevis izzināšanai. Neko pārāk nopietnu nevajag uzņemties.

SVARI

Tev ir jāieklausās tajā, ko saka citi. Nevari visu laiku rīkoties kā apdullināts. Iespējamas jaunas iepazīšanās, bet ar cilvēkiem, kuri tūlītēji nevēlēsies izveidot pārāk draudzīgas attiecības.

Lasi vēl: FOTO: viens no skaistākajiem dabas veidojumiem – marmora alas. Tev tās jāredz!

SKORPIONS

Tev būs jāzina distance, jo citiem vari šķist pārāk uzbāzīgs. Necenties kādu pārliecināt par savu viedokli, jo pamatojumi nebūs pietiekami stingri.

STRĒLNIEKS

Būsi nostādīts izvēles priekšā, kas noteiks, pa kuru ceļu tagad jādodas. Noteikti nedrīksti būt bezrūpīgs un spontāns, jo šodien ir jādomā ar galvu!

MEŽĀZIS

Nesaceries par daudz un izturies pret citiem tā, kā viņi ir pelnījuši. Neizmanto savā labā cilvēku labo sirdi, jo dažkārt tas vienkārši sāk kļūt par daudz.

ŪDENSVĪRS

Būs skaidri jānosprauž savi mērķi, citādi no iecerētā nekas nepiepildīsies. Gaidāmas kādas ziņas, kas pabojās plānus, bet ar visu būs iespējams tikt galā.

ZIVIS

Ir jādomā, kas tev ir svarīgs un ko tu vēlies. Apkārt būs cilvēki, kuri tev var palīdzēt, pie tam pamatīgi. Ja spēsi ieklausīties, atrisināsies ieilgušas problēmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment