29. aprīļa dienas horoskops – atveries!

 

AUNS

Nevajag no sevis iedomāties pārāk daudz, citādāk cilvēki to interpretēs nepareizi, kas tev var laika gaitā sagādāt problēmas.

VĒRSIS

Gribēsi ieritināties pats savā azotē un vienkārši izbaudīt brīvību. Sajūtas šodien tev būs pat ļoti apskaužamas, varēsi atbrīvoties un beidzot kārtīgi ieelpot.

DVĪŅI

Nevajag domāt par tām lietām, kas ir aizgājušas. Emocijas būs dalītas, tādēļ būs grūti nosvērties par labu vienai pusei, tomēr apkārt esošie draugi tev to palīdzēs izdarīt.

VĒZIS

Ļoti daudz prasīsi no citiem cilvēkiem. Centies neaizrauties, jo visi neatbilst taviem augstajiem principiem, un tas ir normāli. Būs grūti koncentrēties.

LAUVA

Gribēsies pie savām problēmām vainot visus citus, tomēr ir pašam jāatrod sava vaina, citādāk tas no malas jau sāks izskatīties pārāk smieklīgi.

JAUNAVA

Neļauj sev kāpt uz galvas – lai gan būsi ļoti pielaidīgs un izpalīdzīgs, citi to gribēs izmantot savā labā. Izmantotāji šajā dzīves posmā tev ir vajadzīgi vismazāk.

Lasi vēl: Ja nu mākslas vēstures subjekti būtu mūsdienu sabiedrības hipsteri (+ FOTO)

SVARI

Paļaujies uz savu intuīciju – vai tiešām jūti, ka esi tur, kur tev jābūt? Ieteicams atbrīvot savu prātu, pabūt vienatnē un padomāt loģiski – tādā veidā vari nonākt pie lielas atklāsmes.

SKORPIONS

Šodien būsi pat ļoti iekarsis. Citi tev nemaz līdzi neturēs, jo darbosies kā īsta torpēda. Kur tad šāda enerģija tev ir radusies? Vai mīlas lietās beidzot kādi jaunumi?

STRĒLNIEKS

Gribēsi ļoti lielu jautrību un aktivitātes. Diemžēl apkārt būs cilvēki, kuri gribēs slinkot un neko nedarīt. Jāatrod cita kompānija, kas nozīmēs izkāpšanu no komforta zonas.

MEŽĀZIS

Gribēsi visus vest pie prāta, parādīt, kā viss ir patiesībā, tomēr tev ir jāatceras, ka tas ir tikai tavs viedoklis. Necenties visu sarežģīt.

ŪDENSVĪRS

No malas cilvēki redz to, kāds tu esi patiesībā. Nav jēgas izlikties, lai arī tā ir iedarbīgākā aizsargāšanās metode. Labāk centies būt tu pats.

ZIVIS

Šodien augstu tiks vērtēta tava iniciatīva. Galvenais ir nenobīties un rīkoties tā, kā sirds un prāts liek. Ir iespējams iegūt ļoti noderīgus kontaktus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment