3 cilvēki, kas tev dzīvē jāatrod. Vai esi kādu no tiem jau saticis?

1. Tavs dvēseles radinieks

Dvēseles radinieks ir cilvēks, ar kuru tev vienkārši viss saskan un ar kuru kopā nav pat iespējams justies neērti. Dažreiz starp jums atgadās strīdi un problēmas, bet tie vienmēr tiek atrisināti tādā veidā, ka tas spēcina jūsu attiecības.

Kad tu satiec šo cilvēku, tu, iespējams, pieredzēsi savādu sajūtu, ka esat jau sen pazīstami, kaut arī redzat viens otru pirmo reizi.

Pretēji valdošajam uzskatam, dvēseles radiniekam nav obligāti jābūt pretējā dzimuma cilvēkam vai jākļūst par tavu dzīves partneri. Tā var būt arī tava māte, brālis vai māsa, vai labākais draugs. Katrs cilvēks kaut kad satiek savu dvēseles radinieku. Ja ar tevi tas vēl nav noticis – esi pacietīgs!

2. Tavs spogulis

Tavs spogulis ir cilvēks, kurš, acīs skatoties, pateiks tev visu, kā ir. Spogulis būs pilnīgi godīgs pret tevi un neuztrauksies par to, vai ar savu godīgumu sāpina tavas jūtas. Un tieši tas ir iemesls, kāpēc šim cilvēkam uz tevi būs tik pārveidojoša ietekme.

Te nav runa par kādu vienkāršu kretīnu. Runa ir par draugu, kas nebaidīsies tev pateikt, kad tavā dzīvē kaut kas būs nogājis no sliedēm vai tu neuzvedīsies tā, kā vajag. Iespējams, tu ar šo cilvēku strīdēsies biežāk, nekā nepieciešams, taču zem jūsu ķīviņiem slēpsies patiesas rūpes vienam par otru. Mums katram vajag kādu cilvēku, kurš pasaka acīs patiesību, kad paši tiecamies no tās izvairīties.

3. Tavs aizbildnis

Tavs aizbildis ir padomdevējs, skolotājs un pavadonis. Aizbildnis dos tev iedvesmu, iedrošinājumu un atbalsta sajūtu, palīdzēs izvadīt tevi cauri dzīves sarežģījumiem, naivitātei, augšanas stadijām.

Dažiem cilvēkiem aizbildnis parādīsies kā ģimenes loceklis, kamēr citiem tas būs skolotājs vai treneris. Daži savu aizbildni atradīs cilvēkā, kurš vairs pat nav dzīvs. Tas var būt, piemēram, Buda, Gandijs vai Jēzus. Svarīgi ir tikai tas, ka tev vienmēr ir kāds, pie kura meklēt iedvesmu, iedrošinājumu un padomu.

Avots: thespiritscience.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment