3. jūnija dienas horoskops – pāries bailes!

1

AUNS Patīkamas emocijas mīsies ar neizpratni. Saņemsi ziņas, kas liks tev iepauzēt svarīgu dzīves daļu, bet ar to visu var tikt galā, ja nepiegriez tam pārāk lielu vērību.

2

VĒRSIS Tev ir jāapdomā tas, ko šodien esi paredzējis darīt. Visu nav iespējams izdarīt laikā, tādēļ sāc ar svarīgāko. Būs uztraukumi, tādēļ pārāk atslābināties nevajadzētu.

3

DVĪŅI Uz citiem vainu nevajag novelt, ja pats neesi balts un pūkains. Nekas nepadarīs nelaimīgāku kā draugu nodevība, bet diemžēl šodien tev ar to ir jārēķinās.

4

VĒZIS Nevajag tik emocionāli pieiet šodienas notikumiem. Viss ir labs, kas labi beidzas, un tu kaut kur dziļi zemapziņā zini, ka viss būs kārtībā – uzticies pats sev!

5

LAUVA Nenervozē par to, par ko patiesībā esi pārliecināts. Visam ir savs laiks, bet tagad nevajag pārāk uztraukties par to, ka kaut kas neiet pēc plāna. Ja saņemsies, tad arī viss izdosies.

6

JAUNAVA Ļoti veiksmīgi caur šaurākajām spraugām spēsi izlīst no sarežģītākajām situācijām. Citi metīs skaudīgu aci uz tevi, bet tas tev nav jāņem vērā, klausies tikai sevī.

7

SVARI Lai arī tevī šobrīd mīt bailes, centies rīkoties pēc labākās sirdsapziņas. Atceries, ka nav nekas slikts pateikt “nē” – un šajā situācijā tas ir tieši tas, kas tev ir vajadzīgs.

8

SKORPIONS Visi apkārt lidos kā uzmācīgas mušas, būs grūti no tām tikt vaļā, bet kaut kā tev sevi ir jāsaņem rokās. Nepārproti uzreiz to, ko dzirdi no malas – tev vajag savākt faktus un pierādījumus.

9

STRĒLNIEKS Lai viss rit savu plūsmu, tev šobrīd tajā nav nekādas lielās ietekmes. Pārliecinies, ka stāvi uz pareizā ceļa un pasper kādu soli uz priekšu – garantēta veiksme!

10

MEŽĀZIS Viss palēnām sāk nokārtoties, suns ir pāriets, palicis tikai pats astes galiņš. Visu sakārtojot pa plauktiņiem, atgūsi dvēseles mieru un varēsi nodoties netraucētai dzīves apcerēšanai.

11

ŪDENSVĪRS Kaut kas ļoti traucēs skaidri domāt. Labāk ir koncentrēties uz svarīgajām lietām, nedomājot par citiem cilvēkiem, lai arī gribēsies skraidīt uz visām iespējamajām pusēm.

12

ZIVIS Pārsteigumu šodien netrūks – tomēr ne visi būs tie labākie. Šodien vari sevi palutināt ar kādu gardumiņu, kas ir kā atelpa no tavas diētas. Ar sportu nodarboties ir ļoti vēlams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment