3 kokteiļi, kuri palīdz Tavai veselībai

Tumšais un ne tik vētrainais

cock1

Sastāvdaļas: Burbons- 40ml, saldais vermuts- 20ml, apelsīnu sula- 20ml, 5 garšaugu bitteris- 1 tējkarote

Metode: sakrati un izkās

Glāze: martini

Dekors: ķirsītis vai apelsīna miziņa

Šis ir citāds paveids kokteilim Manhetena. Tavs šāds pēc darba dzēriens ļaus tev atgūt možumu, spriest spējas un uzlabot atmiņu. Vienlaicīgi arī uzlabojot tavu imūnsistēmu. Lielākais ”paldies” šajā kokteilī ir jāsaka bitterim, kas to visu veicina.

Sakratītais un atjaunojošais

cock2

Sastāvdaļas: Vodka- 50ml, ābolu sula- 40ml, izspiesta sula no puses citrona, bumbieru biezenis- 25ml, plūškoka limonāde-25ml, viena šķēle ingvera, 2 šķipsniņas koriandra

Metode: samaisa, sakrata un izkāš

Glāze: Garā “sulas glāze”

Dekors: koriandrs

Lielisks garšu juceklis, kurš atjaunos tavas enerģijas rezerves un uzlabos imūnsistēmu. Koriandrs darbojas arī kā afrodiziaks, kas palīdzēs tev pacelt savu pašapziņu. Kā arī nākamajā rītā vari nesatraukties par nelabumu, jo ingvers to visu novērš un neļauj tam notikt. Tas tiek izmantots drudža ārstēšanā.

Atkarības novērsējs Tavā glāzē

cock3

Sastāvdaļas: džins- 40ml, ingvera un citronzāles uzlējums- 15ml, medus- 3 tējkarotes, laima sula- 25ml, bazilika- 1 lapiņa.

Metode: samaisa, sakrata un izkāš

Glāze: viskija glāze

Dekors: laima miziņa, daiviņa

Ja tev ir priekšā nedēļas nogale ar dažādām svinībām, kurās varētu nākties aizrauties ar alkohola lietošanu, tad šis ir ļoti labs sagatavošanās dzēriens. Tas ļoti labi savalda nelabuma dinamiku un iespējamo vispārēju sliktas pašsajūtas rašanos. Tas samazina glikozes līmeni asinīs, attīrot tās no toksīniem.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment