3. novembra dienas horoskops – esi pārliecināts par sevi!

 

AUNS

1

Šodien nav īstā diena, lai citiem demonstrētu savu pārākumu. Tavi panākumi balstīsies uz komandas garu. Attīsti mērķus!

VĒRSIS

2

Šodien tev būs saspiests grafiks. Uzradīsies darbi arī pēdējā brīdī. Ja šodien jūti stipras sāpes – aši dodies pie ārsta.

DVĪŅI

3

Šodien tev būs pilnīga brīvība – varēsi darīt visu, ko gribēsi. Izmanto šo dienu savā labā, jo kādu laiku tāda vairs nebūs!

VĒZIS

4

Tev aktīvi nāksies sakārtot savu mājvietu. Vadība un kontrole šodien būs jāpārņem savās rokās – tā kā gatavojies uz darbīgu dienu!

LAUVA

5

Ja neesi ieslinkojis, tad šodien izdosies padarīt daudz lietu. Uzmanies, braucot ar mašīnu, velo u.c. – šodien jāievēro īpaša piesardzība.

JAUNAVA

6

Šodien jutīsi neizbēgamu vajadzību pēc dažādām aktivitātēm. Finansiālais stāvoklis palīdzēs to arī attīstīt – viss kā plānots!

SVARI

7

Šodien ir diena, kad no garlaicības nebūs ne miņas. Aizņemta diena – bet no pienākumiem smelsies prieku un pozitīvas emocijas.

Lasi vēl: Neticami 6 padomi, ar kuru palīdzību tu iemācīsies no rītiem piecelties BEZ modinātāja

SKORPIONS

8

Būsi šodien aktīvs un noslēpumains. Fokusējies uz tēmām, kas saistītas ar meditāciju un informāciju. Ļoti svarīga diena!

STRĒLNIEKS

9

Kāds sens pienākums šodien būs entuziasma avots. Diena, lai tiktos ar partneriem un dibinātu nākotnes plānus.

MEŽĀZIS

10

Vecs konflikts šodien atgriezīsies ar jaunām vēsmām. Paļaujies uz iepriekšējo pieredzi- neko nemaini situācijā. Būs stresa brīži.

ŪDENSVĪRS

11

Šodien vairāk dari nekā runā. Tavs ceļš ir atvērts-neiznieko laiku un enerģiju. Izplāno kādu atpūtu – ceļojumu.

ZIVIS

12

Ar visām vārītēm centīsies ieslīdēt uzmanības gaismiņā-bet nevajag. Paļaujies šodien uz cilvēkiem, kuriem ir lielāka pieredze.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment