30. jūnija dienas horoskops – izvairies no konfliktiem!

1

AUNS Šodien tev visapkārt būs miers un harmonija. No tevis tiks prasīts daudz, bet tas nenozīmē, ka pilnīgi viss arī vispār ir jādara.

2

VĒRSIS Ja tu nespēj palaist garām vienu dienu bez strīdiem, tad vismaz ieņem savu ne-agresīvo lomu. Neesi tik ietiepīgs- pakļaujies!

3

DVĪŅI Brīnišķīga diena, lai saviem talantiem ļautu vaļu. Tiks piedāvātas iespējas, kuras palīdzēs tev attīstīt savu iekšējo būtību.

4

VĒZIS Intelektuālas aktivitātes un garīgā izaugsme. Mācies no gudrākiem cilvēkiem. Pozitīvas emocijas virmos visapkārt tev!

5

LAUVA Rēķināšanās ar citu cilvēku interesēm liks tev justies pilnvērtīgam. Vari doties kādā interesantā ceļojumā vai vienkārši piedzīvojumā.

6

JAUNAVA Nemeklē problēmas, jo noteikti tās atradīsi. Labāk rūpējies par savu apkārtējo pasauli – stiprini attiecības ar cilvēkiem, rēķinies ar sevi!

7

SVARI Šodien viss pozitīvi: iemīlējies attiecībās, laimīgs draudzībā un lepns par bērniem. Brīnišķīgi tiksi galā ar izaicinājumiem!

8

SKORPIONS Centies šodien tik ļoti nesāpināt cilvēkus ar saviem dusmu izvirdumiem. Centies pielāgoties, centies saprast, ka citi var būt citādāki.

9

STRĒLNIEKS Tu iegūsi stingru lomu draudzīgās sanākšanās. Attiecības šodien būs perfektas, mācies no šodienas – tas ir labs piemērs.

10

MEŽĀZIS Profesionālais loks palielināsies. Laba diena, lai uzsāktu ko jaunu – bet tādu kārtīgu, piemēram, jauna darba vieta. Esi piesardzīgs!

11

ŪDENSVĪRS Intelektuālā izaugsme šodien būs tavs “es”. Zvaigznes ļaus parādīt savus talantus un likt tos lietā- sākas veiksme ilgtermiņā.

12

ZIVIS Tu spēsi ideāli vienoties ar cilvēkiem. It īpaši labas attiecības ar mājiniekiem. Centies pamanīt zīmes, kas parāda, ka tevī kāds ir ieskatījies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment