31. maija dienas horoskops – nepārcenties!

1

AUNS Tavs šodienas spēks atļaus pārvarēt gandrīz jebkuru šķērsli. Neļauj emocijām traucēt pieķerties pie nopietnām lietām. Esi stiprs sevis paša priekšā.

2

VĒRSIS Koncentrējies uz karjeras veidošanu un naudas pelnīšanu. Ja par kaut ko šaubies un nevari izlemt, kā rīkoties, izrunājies ar tuvākajiem draugiem.

3

DVĪŅI Gaidāmas ļoti labas ziņas, kas izmainīs tavus sastādītos plānus. Neiespringsti uz vienu konkrētu lietu, jo šodien tevi daudz kas centīsies patraucēt.

4

VĒZIS Uzpeldēs vecas mīlestības, kas neliks mieru. Pietiek tik daudz par to domāt, sāc vairāk domāt par sevi. Šodien tu sev esi galvenais – un tā lai tas paliek.

5

LAUVA Ja esi ar kādu kopā, velti laiku tam, lai viņu kārtīgi iepazītu. Sapratīsi, ka pagātne ir pagātne, un uz nobrukušas mājas pamatiem jaunu neuzcelsi.

6

JAUNAVA Ievērosi, ka ātrā domāšana un flirtēšanas prasmes palīdzēs iegūt to, ko vēlies. Galvenais ir to visu mācēt likt lietā. Iespējamas emocionālas bēdas, bet tas ir tikai uz laiku.

7

SVARI Skaties rūpīgāk apkārt, vai kāds necenšas tevi sanaidot. Naudas pieplūdums būs pavisam drīz, ja ieliksi tajā savu pieredzi un cītīgi pie tā strādāsi.

8

SKORPIONS Atrodi šodien kādu stūri, kurā klusi vari ielīst un kur tevi neviens netraucēs. Nevajag šodien veikt lielus pirkumus, vari nejauši ieslīgt parādos.

9

STRĒLNIEKS Būs iespēja noorganizēt kārtīgu atpūtas ceļojumu. Nepalaid garām šo izdevību! Savus noslēpumus paturi pie sevis, citādāk tie aizklīdīs pie nepareizajām ausīm.

10

MEŽĀZIS Vajadzība pēc sevis pierādīšanas nāks uz āru pašos eksotiskākajos veidos. Šodien tev ideāli padosies sevis aizstāvēšana, projektu kārtošana un parādu atstrādāšana.

11

ŪDENSVĪRS Vari iegūt materiālus labumus, ja esi gatavs uzņemties risku. Tev šobrīd neviens nestāv ceļā, tāpēc vari brīvi kustēties pa jau agrāk iemīto taku.

12

ZIVIS Neļauj situācijai iziet ārpus kontroles. Tev šodien nāks daudz jaunu piedāvājumu, iemācies tos pieņemt un tikt ar tiem galā. Būs pieejamas palīdzīgas rokas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment