31. marta dienas horoskops – pieskarsies likteņa pirksts!

1

AUNS Šodien savas intereses būs jācenšas turēt balansā. Uzmanies no savām simpātijām – tās var izrādīties maldinošas. Neatstāj sevi novārtā!

2

VĒRSIS Lietas kļūs mazliet nopietnākas, bet nav iemesla uztraukumam. Viss ir Tavās rokās, ja esi gatavs lauzt stereotipus un saņemties.

3

DVĪŅI Ideāla diena sākumiem – pat tiem, kas notiek atkārtoti. Ja esi pagātnē kaut kur izgāzies, šodien vari mēģināt to vēlreiz!

4

VĒZIS Nedomā, ka nav cerību- Tu attapsies nekur, ja visu darīsi tāpat, kā iepriekš. Esi spēlētājs un centies izcīnīt beidzot pirmo vietu!

5

LAUVA Šodienas scenārijs attīstīsies pēkšņi un ātri. Panākumi šodien būs tieši laikā tikai tad, ja atteiksies no komforta, lai kaut ko panāktu.

6

JAUNAVA Nebūs nekādu garantiju, tomēr Tu vari rīkoties pēc savas patikas. Kārtis šodien ir Tavā rokā, tādēļ vari arī nespēlēt pēc noteikumiem.

7

SVARI Ja esi laimīgās attiecībās-tas būs Tavs šodienas atbalsts. Ja nē, ir diena, lai meklētu ko jaunu. Tikai nemaini vecās pieejas!

8

SKORPIONS Šodien topā būs dažādas aktivitātes. Centies pēc iespējas vairāk staigāt. Visu panākumu pamatā – runāšana.

9

STRĒLNIEKS Tev šodien būs daudz otro iespēju. Centies tās izmantot. Laba diena radošām aktivitātēm, jo būs radies jauns impulss.

10

MEŽĀZIS Nevajag gaismā celt vecās problēmas. Tāpat arī neskaties pārāk tālā nākotnē. Fokusējies uz šā brīža notikumiem!

11

ŪDENSVĪRS Ja Tev ir dota iespēja, nepalaid to garām. Tā ir labāka, nekā izskatās. Iespējams ass pagrieziens dzīvē- gatavojies!

12

ZIVIS Jauni izdevumi un riski jau parādās aiz apvāršņa. Jo vairāk iztērēsi, jo vairāk varēsi laimēt. Uzlabosies Tava dzīves kvalitāte.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pirms vairāk nekā 3000 gadiem šie joza kājām…..

    • <cite class="fn">Ollie</cite>

      I love all of Jean and Ri#t1a82&7;s patterns. I guess if I had to pick a favorite, I would have to say Crochet Lace. I’m also hoping to buy Crochet Master Class soon. (United States)

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pirms 65 – 70 gadiem šie skrēja caur skursteni

Leave a Comment