4 lietas, kuras nedarīt pirms seksa, lai tas būtu patīkamāks

  1. Nepiebeidz to vīna pudeli

Kamēr viena vīna glāze tev varētu palīdzēt atslābināties un sajusties pārliecinātākam par savu ķermeni un darbībām, tad, izdzerot pārāk daudz, tu vari sasniegt pavisam pretēju efektu- sekss var kļūt neapmierinošs. Pētījums atklāja, ka 11% cilvēku, kuri patērēja alkoholu, bija problēmas ar orgasma sasniegšanu. Alkohols apspiež nervu sistēmas daļas, kas atbild par uzbudinājumu un orgasmu.

  1. Nekad neizlaid pirms seksa dušu

Vai tev ir neapgraizīts loceklis? Vai tāds ir tavam partnerim? Tad neļauj viņam izlaist pirms seksa dušu. Dažādas baktērijas var slēpties aiz ādiņas, kuras var radīt infekcijas, saņemot tās seksa laikā. Higiēna ir ļoti svarīga it īpaši, domājot gan par savu, gan partnera veselību.

  1. Neieturi pārāk sātīgas vakariņas

Veselīgs ēdiens, lielos daudzumos var radīt gāzes tavā vēderā, kas noteikti nebūs ļoti patīkami seksa laikā. Izvaries no gāzu radošiem ēdieniem stundu vai divas pirms seksa. Tas tev ļaus nenonākt apkaunojošā situācijā. Lai rastu enerģiju un pavairot laimes hormonus, labāk apēd kādus pāris gabaliņus šokolādes.

  1. Neizmanto lubrikantu ar mentolu

Tas vairāk ir jāievēro sievietes labad, it īpaši, kad viņām tuvojas mēnešreizes vai viņas ir tuvu menopauzes vecumam. Viņu āda kļūst daudz jutīgāka, tāpēc mentols, kas atvēsina, spēj sakairināt ādu un beigās sievietei būs vairāk nepatīkamu sajūtu, kā patīkamu. Labāk izvēlies lubrikantus uz ūdens bāzes.

Avots: prevention.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment