4 svarīgākie soļi, lai padarītu savus sapņus par īstenību

1. Atklāj savu kaislību

Kas liek tev justies dzīvam, piepildītam, iedvesmotam, aizrautam? Lielākais solis, ko tu vari spert pretī savu sapņu īstenošanai ir līdz galam noskaidrot, kādas ir tavas lielākās dzīves kaislības. Tas var būt kaut kas māksliniecisks, piemēram, rakstīšana, dizains, vai arī kaut kas pavisam nesaistīts ar mākslu, piemēram, debatēšana, pētīšana, projektu vadīšana.

Tava kaislība var būt arī vienkārša un pieticīga, tam nav jābūt nekam grandiozam. Neatkarīgi no tā, kāda ir tava aizraušanās, vienmēr dodies tur, kur tā tevi “velk”. Neapslāpē to, lai iekļautos novecojušos standartos un neiemaini to pret finansiālu peļņu. Pēc kā alkst tava dvēsele? Aizmirsti par slavu un bagātību, aizmirsti par to, ko grib tavs ego, tavi vecāki, aizmirsti, ko dara tavi draugi un ko no tevis gaida sabiedrība. Tas viss ir nieki. Kur tava dvēsele un tava sirds vēlas tevi vadīt? Tas ir vienīgais, kam ir nozīme.

2. Kļūsti apsēsts ar to

Kļūsti apsēsts ar savu sapņu pārvēršanu realitātē. Neviens nav radījis sev sapņu dzīvi, pasīvi sēžot un fantazējot par to. Kā tu vari nodoties savai kaislībai biežāk? Kā tu vari darīt to labāk, profesionālāk, produktīvāk? Tavai kaislībai jākļūst par tavu hobiju, darbu un tavu apsēstību. Tai jāaizpilda tava apziņa, grafiks un sirds. Kad tu esi apsēsts ar savu darbu, arī citi sāk to novērtēt.

3. Dzīvo tā, it kā tavā dzīvē jau valdītu pārpilnība

Iedomājies, ka esi jau sasniedzis visus savus mērķus. Tu nepārvērtīsi sapņus realitātē, domājot par tiem, tu to izdarīsi, signalizējot visumam, ka esi jau iekāpis jaunajā realitātē, kur tavi sapņi ir piepildīti. To sauc par pievilkšanās likumu – ticot, ka tavā dzīvē kaut kas jau ir, tu to arī piesaisti.

Šaubas ir toksiskas un nogurdinošas. Ja tu nopietni vēlies sapņus pārvērst īstenībā, tev pilnībā jātic tam, ka tu to spēj. Izgāšanās nav opcija. Izdošanās lai kļūst par tavu domāšanas modeli.

4. Uzticies visumam

Visums zina, ko dara un kas tev dzīvē nepieciešams. Dažreiz nenāk par sliktu pārstāt satraukties un padoties augstākiem spēkiem. Uzticoties visumam, tu iemācīsies pieņemt to, ko tas tev dāvā un rāda. Tu iemācīsies sadarboties ar visumu, strādājot pie savu sapņu īstenošanas.

Visums var tev palīdzēt, taču tev jābūt ļoti skaidriem mērķiem. Vai tu gribi pārvērst savus sapņus īstenībā, lai pierādītu, ka citiem cilvēkiem nav taisnība? Tas nozīmē, ka šo mērķi rada tavs ego. Vai gribi justies labāks par citiem? Ego. Vai gribi kļūt par miljonāru un braukāt ar Ferrari? Atkal ego.

Pārliecinies, ka tavi mērķi orientēti uz to, lai mainītu pasauli uz labo pusi. Ja tava sirds to patiesi vēlēsies, tad visums neatteiksies tevi atbalstīt.

Kad tu atklāj savu kaislību, paliec tai uzticīgs, kļūsti ar to apsēsts un dzīvo un domā kā veiksminieks un uzticies visumam. Ja darīsi to visu, nekas nespēs tevi apturēt no sapņu pārvēršanas realitātē.

thespiritscience.net

Avots:

logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien</cite>

    Vari ticēt tam, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara.
    Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Kas īpašs – šajās brīvdienās ir spēkā īpašais piedāvājums – pērc biļetes (skaits nav ierobežots), biļešu pārdevējs no savas puses tev uzdāvinās otrtikdaudz: https://goo.gl/YAez31
    Veiksmi!
    Starp citu – rītdienas izlozes laimestu savā kontā saņemsi jau ne vēlāk kā nākošā gada pirmajās darba dienās. Tieši laikā, kad svētki ar viesībām, ballēm un dāvināšanām ir krietni patukšojušas maciņu un kontu, vai ne?

Leave a Comment