4 veidi, kā ceļošana Tevi neatgriezeniski izmaina

Tu sāc skatīties uz dzīvi no pavisam citāda skatu punkta

Kad tu ļoti ilgu laiku pavadi vienā vietā, tu sāc nepienācīgi novērtēt lietas, apstākļus un cilvēkus, kuri ir tev apkārt.

Ceļojot tu redzi un piedzīvo, kā dzīvo citi cilvēki, kuriem ļoti iespējams ir daudz sliktāki apstākļi, bet viņi ir daudz laimīgāki par tevi. Tu saproti, ka vienkārša saritināšanās savā mīkstajā, siltajā gultā, kura atrodas mājīgā dzīvoklī un satikšanās ar tuvajiem cilvēkiem, ir svētība.

Tu kļūsti daudz atvērtāks un neparedzamība tevi vairs nebiedē

Tu iemācies “ņemt lietas vieglāk”, tu vairs tik ļoti nesatraucies par neparedzētiem apstākļiem, kādos dzīve mūs reizēm iemet. Tu iemācies komunicēt ar svešiem cilvēkiem, kā ar labiem paziņām, bez nekādas aizdomu ēnas. Tu pieņem, ka dzīve ir dzīve, notiek visādas lietas, kuras reizēm ir priecīgākas, reizēm- ne tik, bet tu iemācies ietekmēt savu attieksmi, kas ir visa “labā garastāvokļa” atslēga.

Tava komforta zona ir pamatīgi izpletusies

Ja iepriekš tava komforta zona nestiepās tālāk par savu pilsētu, kurā tu dzīvo, tad tagad tava komforta zona ir viennozīmīgi paplašinājusies. Tu esi pieredzējis citādas kultūras, nonācis dīvainās situācijās ar svešiem cilvēkiem. Termins “bailes” vairs īsti neeksistē un tu vairs nejūties tik neērti, nonākot jaunā vidē.

Tu kļūsti idejām bagātāks

Tu esi ieraudzījis jaunu valsti un tavs prāts tam sāk pielāgoties, radot jaunas idejas. Vai tas būtu saistīts ar situācijām, atgriežoties mājās, kuras tu vēlies mainīt vai tās ir trakas idejas, ko tu vēlētos darīt tūlīt, tur pat uz vietas, jo neviens taču tevi tur nepazīst un tu drīz dosies prom, tad kāpēc neļauties, piemēram, kailai peldei caur pilsētu plūstošā upē?

Avots: elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment