4 veidi, kā nekad nesaslimt!

Nostiprini savas smadzenes!

Smadzenēm ir “jāatslēdzas”, vismaz tai daļai, kura atbild par satraukšanos. Tam ļoti labi palīdz mūzika, tāpēc ir speciāls mūzikas veids- “binaural beats”, kas bloķē tavu saprātīgo prātu un ļauj gūt nelielu virsroku jūtīgajai un emocionālajai daļai. Šie skaņdarbi sūta dažāda veida ritmu, dažādā intensitātē un ritmā, katrā ausī skanot tam citādi, kas “sajauc” galvu un apmāna smadzenes. 10 minūtes šāda seansa un tu būsi atbrīvojies no stresa! Skaņdarbus var nolādēt stress.org.uk

Valdi pār savu garastāvokli!

Jūties kā īgnais kaķis pirmdienas rīta? Nopērc biļeti uz mūzikas festivālu. Pētījumi ir pierādījuši, ka mūs daudz laimīgākus padara pieredze, nevis materiālie labumi. Arī atmiņas par patīkamo pieredzi palīdz mums atsaukt laimes sajūtu pat drūmā un lietainā dienā. Mums atmiņas nekad nekļūs garlaicīgas, ko nevar teikt par priekšmetiem, kurus iegādājamies.

Padomā par savu karjeru!

Grāmatas “Network Your Way to Success ” autors, apgalvo, ka tavu karjeru veido nevis tas, ko tu zini, bet tas, ko tu pazīsti. Plašs labu paziņu loks ir neatsverams pluss biznesā. Tu esi tas cilvēks, kurš varēs sarunāt labāku darījumu vai atrast sponsorus. Tāpēc ir vērts doties uz socializēšanās pasākumiem, kuros tiekas profesionāļi un visi saprot, cik būtiska ir “pazīšanās”.

Palīdzi savām aknām!

Socializēšanās bieži vien iet roku rokā ar alkohola lietošanu, kas atstāj ietekmi uz tavām aknām. Tas nenozīmē, ka tagad tev pavisam ir jāatsakās no alkohola. Tu vari ievērojami palīdzēt savām aknām, katru ēdienreizi sākot ar probiotisko jogurtu. Pētījumā aktīvi alkohola lietotāji ar šo metodi uzlaboja savu aknu darbību 5 dienās par 20%. Tas aktivizē glutationa peroksidāzes, kas ir viens no galvenajiem detoksikācijas enzīmiem.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment