5 efektīvas metodes kā tikt galā ar aizcietējumiem – galvenais, ka dabīgas!

Aplūkosim 5 labākās metodes cīņā pret aizcietējumu:

  1. Laims/citrons

Ņemiet svaigu laimu, izspiediet no tā sulu un ielejiet to silta ūdens glāzē. Tāpat jūs varat klāt pievienot mazliet sāls un pāris pilienus organiskā medus, lai iegūtu vēl labākus rezultātus. Dzeriet šo līdzeklis tukšā dūšā no rītiem. Tāpat labi ir dzert šādu dzērienu vakaros.

  1. Dzeriet daudz ūdens

Dzeramais ūdens normalizē jūsu gremošanas traktu un samazina hronisku aizcietējumu, samazina skābes līmeni, kā arī noņem stresu. Ūdens ir sens līdzeklis pret veselu virkni dažādām kaitēm.

  1. Vīģes

Iemērciet 3-4 mandeles un 2 vīģes vienā tasītē ūdens un noturiet tur 4-5 stundas. Nomizojiet mandeles un no abām sastāvdaļām izveidojiet pastu. Tad šo pastu apēdiet. Tāpat jūs vienkārši varat rīta daļā ēst mandeles un vīģes. Atkārtojiet šo procedūru vienu reizi nedēļā.

  1. Rīcineļļa

Ņemiet 1 – 2 ēdamkarotes rīcineļļas un apēdiet to. Tāpat jūs varat sajaukt rīcineļļu ar glāzi sulas vai piena, lai izdzertu to dienas laikā. Taču šo metodi nevar atkārtot dienu no dienas, jo lielos daudzumos tā var kaitēt jūsu veselībai.

  1. Medus

Ņemiet 2 ēdamkarotes medus un sajauciet to kopā ar glāzi silta ūdens. Pievienojiet mazliet laima sulas un izdzeriet šādu ūdeni divas reizes dienā.

Lasi vēl: Visātrākais veids kā atbrīvoties no uzpūsta vēdera sajūtas. Šis dzēriens dara brīnumus!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment