Kādi 5 gulēšanas paradumi vienkārši tracina gultas biedru?

Agora eles têm desculpa para dormir após o sexo

1. Pūces pret cīruļiem. Ja tev patīk doties gulēt vēlu un celties vēlu, bet tavai otrajai pusītei pilnīgi pretēji, tad pielūko, lai tu netraucē otram iemigt un gulēt (ja otram ir trausls miegs) – ideālā variantā tu atradīsies kādā citā telpā un uzvedīsies klusi, kad tava otrā pusīte būs gatava likties uz auss, bet, ja tas nav iespējams, tad vismaz ieguldi ausu aizbāžņos un acu maskā.

2. Karstums pret aukstumu. Ideālā gulēšanas temperatūra istabā it kā ir 18 Celsija grādi, bet nereti cilvēkiem ir vajadzīga vai nu zemāka vai augstāka temperatūra. Šeit gan visbiežāk jutīgas pret temperatūras svārstībām ir sievietes – to ietekmē hormonu svārstības. Ja tavai partnerei ir auksti gan 18, gan 19, gan 20 grādos, kamēr viņa ir zem segas, bet tev pie 20 grādiem jau gribas atsegties, tad vislabāk ir gulēt ar dažāda biezuma segām, bet ja tomēr vēlaties gulēt zem vienas, tad ideāls variants ir elektriskā sega – saloki to divās daļās, paklāj to zem savas otrās pusītes – viņai būs labi, un tev arī.

3. Mierīgais pret kustīgo. Visai bieži cilvēki nevar uzreiz atrast ideālo pozu gulēšanai pirms iemigšanas, kā arī grozās miega laikā. Otram, kurš ir miegains vai aizmidzis, šis var būt īpaši kaitinoši. Šeit gan labākais variants ir negulēt ciešā apskāvienā un zem atsevišķām segām (vai nu jābūt īpaši platai segai) – tādā veidā jūs viens otru nekratīsiet un neatņemsiet segu. Ideālā variantā jums būtu stingrs matracis un palags ar gumiju.

Lasi vēl: Izlasot šo, tu nekad vairs neiesi gulēt apakšbiksēs – tam ir daudzi negatīvi aspekti!

4. Tuvība. Nereti pāriem pirms gulētiešanas patīk piekļauties un apskauties, taču šī vēlme parasti vienam ir izteiktāka nekā otram. Vīrieši piekļaujoties parasti svīst vairāk nekā sievietes, un mitruma sajūta nereti traucē iemigt, toties vīriešiem nevisai patīk, ka sievietes silda savas vēsās pēdas.

Tāpat mums, vīriešiem, nepatīk ar seju gulēt matos, bet, ja gulēsi ar savu otro pusīti ar seju pret seju, tad drīz vien jums abiem šķitīs, ka jums nav, ko elpot, jo pastiptināti ieelposiet to, ko otrs izelpos. Šeit vislabākais risinājums ir pagriezties abiem ar mugurām vienam pret otru un vienoties par istabas temperatūru gulēšanas laikā un segas biezumu – būsiet gan tuvu, gan abiem būs ērti.

5. Krākšana. Šeit akmens vīriešu lauciņā – mēs krācam visvairāk. Visbiežāk cilvēki krāc, atrodoties uz muguras. Centies gulēt uz viena vai otra sāna, lai mazinātu krākšanu, bet, ja tas nelīdz, tad dodies uz aptieku un iegādājies kādu bezrecepšu pretkrākšanas medikamentu – vislabāk līdz kaklā izsmidzināmie līdzekļi. Nu vai arī līdzīgi kā pirmajā punktā – nopērc otram ausu aizbāžņus.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment