5 meli, kurus viņa Tev stāstījusi jau kopš iepazīšanās

  1. “Es esmu kvēla sporta fane”

Nenoliedzami, ir sievietes, kuras patiesi līksmo par sportu, seko līdzi katrai savas mīļākās komandas spēlei, bet lielākā daļa sieviešu nav ļoti ieinteresētas sporta rezultātos un kārtējos mačos. Problēma ir tā, ka, apgalvojot kaut ko tādu, sievietei nāksies sēdēt neskaitāmas stundas pie TV ekrāna, kopā ar taviem draugiem un izlikties, ka seko līdzi spēlei un pārdzīvo par garām vārtiem aizsperto bumbu. Tas notiek, tāpēc ka sievietei šķiet, lai noturētu vīrieša uzmanību, viņai ir jāinteresējas un jāpatīk tām lietām, kuras viņam patīk. Labāk ir partneri vienkārši atbalstīt partnera aizraušanos, intereses, bet nevajag sākt izlikties par to, kas tu neesi.

  1. “Man patīk mana neatkarība”

To vismaz reizi mūžā ir apgalvojusi jebkura sieviete. Viņai patīk sava brīvība, bet viņa neļausies straujam attiecību sākumam, jo viņai pie tā ir jāpierod un varbūt kāda arī nevēlas izskatīties izmisusi pēc vīrieša. Viņas nonāk pretrunā ar sevi, sakot, lai tu ej un izklaidējies ar saviem draugiem un pēc tam tev pārmet par to, ka tu nepavadi pietiekami daudz laika kopā ar viņu pašu. Liec saprast sievietei, ka tu tiešām esi viņā ieinteresēts, tad sieviete sāks kļūt atklātāka un spēs pateikt ko patiesībā viņa vēlas un domā.

  1. “Man vienmēr ir noskaņojums uz seksu”

Attiecību sākumā vienmēr ir grūti atturēties no partnera aplaimošanas ar saviem glāstiem, skūpstiem un visu tam sekojošo. Sieviete saprot, ka tas periods sāk iet uz beigām, bet, negribot aizvainot vīrieša ego, viņa turpina uzvesties kā attiecību sākumā- ar nepārtrauktu vēlmi pēc seksa. Tas noved pie ne īsti vēlama seksa, līdz ar to viņai ir grūtāk sasniegt orgasmu un izbaudīt pašu procesu.

  1. “Man nav iebildumu, ka tev ir tik daudz draugu-meiteņu”

Teorētiski sievietei patīk vīrietis, kuram ir platoniskas attiecības ar sievietēm, jo beidzot atrodas, kāds stiprā dzimuma pārstāvis, kurš saprot sievietes. Tomēr, realitāte ir citādāka. Vīrieša un sievietes draudzība var radīt daudzas greizsirdības scēnas. Lielākā daļa cilvēku greizsirdību uzskata par ļoti nevēlamu sastāvdaļu attiecībās, bet veselīga deva greizsirdības nav nekas slikts. Tas ir dabisks instinkts, kad tev kāds rūp un tu nevēlies, lai šis cilvēks aiziet no tavas dzīves.

  1. “Viss ir kārtībā”

Šī, lūk, ir sieviešu biežāk izmantotā frāze. To lieto jebkuros brīžos, kad sievietei to pajautā. Var būt, ka viņa patiesi cenšas noslēpt to, ka viņai ir skumji, lai neizskatītos vāja un pieļautu iespēju, ka, pēc dzirdētā pārdzīvojuma, tu tik un tā nesaproti, kādēļ viņa ir skumja. Ir arī otrs variants, sieviete gaida, ka tu pats būsi sapratis, ka kaut kas nav kārtībā un, pie tam, kas tieši nav kārtībā. Labāk jautājuma “Viss kārtībā?” vietā izmantot “Tu izskaties norūpējusies. Stāsti, kas ir noticis!”. Tas ļaus viņai saprast, ka tu patiesi esi ieinteresēts un esi gatavs uzklausīt.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment