5 mīti par vīrieša ķermeni

Vīrietis domā par seksu ik pēc 7 sekundēm

Tas ir aptuveni tāds pats skaits, cik mēs bieži dienā izdarām ieelpas un izelpas. Nevienam nav tik ļoti “uzvilcies”, lai dienā tik bieži domātu par seksu. 1994. gadā, ASV tika aptaujāti vairāki tūkstoši vīrieši un izrādījās, ka 43% no aptaujātajiem vīriešiem dienā ne vienu reizi neiedomājās par seksu. Drīzāk viņi par to iedomājās pāris reizes nedēļā, līdz pāris reizēm mēnesī.

Precētiem vīriešiem ir sliktāka seksa dzīve nekā vientuļajiem

Tautas gudrības stāsta, ka vienīgais ko precēti vīri saņem guļamistabā ir salds un netraucēts miegs. Kamēr neprecētie priecājas uz pilnu klapi. Tomēr aptaujas rāda, ka realitātē notiek tieši pretējais. Pētījumi liecina, ka precēti vīrieši nodarbojas ar seksu par 28% biežāk nekā neprecētie. Tas ir arī atkarīgs no vīrieša vecuma un vispārējās fiziskās aktivitātes.

Sperma ir kalorijām bagāta

Patiesībā sperma ir veidota no ūdens un satur tādas uzturvielas kā C vitamīnu, kalciju un magniju. Tā satur tikai 5 līdz 7 kalorijas vidējā spermas izdales daudzumā. Tomēr, pat neiedomājis šo informāciju izmantot kā argumentu sievietei, lai to pierunātu uz kādām darbībām.

Vīriešiem ar lielām pēdām ir arī lieli …

Tā ir taisnība, ka kāju pirksti un dzimumorgāni tiek veidoti no vieniem gēniem. Tomēr tas nekādā gadījumā neļauj pateikt pēc vīrieša pēdas lieluma, vīrieša dzimum orgānu izmērus. Londonā tika veikti pēdu un locekļu mērījumi vairāk nekā 104 vīriešiem, bet nekāda sakarība starp abiem izmēriem netika atrasta.

Avots: livescience.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment