5 nosodītas sociālo tīklu aktivitātes, par kurām nevajadzētu kaunēties – #3 pavisam noteikti!

Sociālo tīklu izmantošana tikšanās laikā – tiekoties ar draugiem, sociālo tīklu izmantošana ir pieļaujama līdz brīdim, kad arī pārējie tiek iesaistīti, un sociālie tīkli palīdz uzsākt kādu jaunu tēmu. Kaunēties jāsāk tikai tajā brīdī, kad sociālie tīkli pārņem tikšanos vai arī, kad sāc ignorēt kādu.

Bieža pašbilžu publicēšana sociālajos tīklos – nereti selfiju uzņemšana tiek saistīta ar vēlmi izrādīties, taču dažreiz viens attēls var pateikt vairāk nekā teksta ieraksta “blāķis”. Audiovizuālā komunikācija pašreiz ir ļoti aktuāla. Principā, ja kādam nepatīk, tad var neskatīties.

Draudzības pārtraukšana – ja esi pārtraucis kontaktu ar kādu cilvēku, un tev viņa aktivitātes uzdzen dusmas vai citas nepatīkamas emocijas, tad pārtrauc draudzību un nejūties vainīgs par to. Nevienam nav jākaunas par iešanu uz priekšu savā dzīvē – arī tad, ja tas nozīmē draudzības pārtraukšanu ar kādu.

Lasi vēl: Jūties atkarīgs no sociālajiem tīkliem? Izrādās, ka pie tā vari vainot gēnus!

Dvēseles izkratīšana sociālajos tīklos – nevienam nepatīk lasīt gaušanos par dzīvi, taču, ja dari to labu nodomu vadīts, tad tas ir attaisnojami. Piemēram, ja ir kas negatīvs, kas noticis ar tevi, un, pastāstot par to sociālajos tīklos, vari palīdzēt saviem draugiem izvairīties no šādas pieredzes, tad gaušanās ir pilnībā attaisnojama!

Konstanta dalīšanās ar smieklīgiem video – ja kāds video uzlabo tev noskaņojumu, tad dalīšanās ar to parāda, ka tu vēlies arī saviem draugiem uzlabot noskaņojumu, un nav par to jākaunas. Galu galā pozitīvisms vairo pozitīvismu.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment