6 personīgās higiēnas likumi, kurus būtu jāievēro ikvienam vīrietim

 

1. Rūpējies, lai tavas pēdas labi ož

Pēdu mazgāšanai izmanto dušas sūklīša raupjo daļu, taču neberz pēdas ar spēku. Nomazgā tās kārtīgi (arī pirkststarpas) un uzreiz pilnībā nosusini tās ar dvieli (arī pirkststarpas). Uzsmidzini tām pretsviedru dezodorantu (to pašu, ko pūt padusēs) un, pirms velc kājās zeķes, pārliecinies, ka dezodorants ir nožuvis. Pēdas dienas laikā svīdīs mazāk un smaržos labāk.

01-mens-grooming-foot-odor

2. Vienmēr rūpējies par savu ķermeņa apmatojumu

Sejas apmatojums šajā gadījumā ir primārais – matiem, uzacīm, bārdai un ūsām vienmēr ir jābūt sakoptām. Ja sāc manīt, ka ausīs un degunā matiņi sāk augt pastiprināti, tad nebadies iegādāties deguna un ausu matiņu trimmeri un saīsināt šos nevēlamos matiņus. Ķermeņa apmatojuma likvidēšana paliek katra vīrieša ziņā – tev pašam jāizvēlas, ko vēlies likvidēt un ko paturēt dabisku.

04-mens-grooming-body

3. Mazgājies vismaz reizi dienā un lieto dezodorantu

Mēs patiesībā svīstam visu cauru dienu, nevis tikai fizisku aktivitāšu laikā, tāpēc ikvienam cilvēkam būtu jāmazgājas reizi dienā. Nejauc mazgāšanos ar skrubēšanos – viegla duša ir viss, kas tev dienā vajadzīgs. Pēc dušas lieto dezodorantu, lai novērstu sviedru nepatīkamo aromātu.

Lasi vēl: Intīmā higiēna: 6 padomi, kuriem ir jāseko līdzi

08-mens-grooming-shower

4. Velc brīvu apģērbu

Ideālā variantā apģērbam būtu jābūt no dabīga auduma (piemēram, kokvilnas). Jo apspīlētāku apģērbu valkāsi, jo vairāk svīdīsi. Tāpat sintētiskie materiāli vairāk ož nekā dabīgie.

11-mens-grooming-cotton-shirt-1

5. Sakop nagus

Vīrieša nagiem vienmēr ir jābūt apgrieztiem un tīriem (gan roku, gan kāju). Ja netiec ar saviem nagiem kārtībā, tad reizi nedēļā (vai divās) dodies veikt manikīru (met kaunu pie malas, tā nav tikai sieviešu padarīšana!).

Saistīts attēls

6. Rūpējies par savu mutes dobumu

Zobus tīri 2 reizes dienā un vismaz reizi dienā tos izdiego ar zobu diegu. Ja tev bieži ir slikta elpa, tad pēc zobu tīrīšanas izmanto mutes skalojamo līdzekli un ikdienā dzer vairāk ūdens.

Morning routine of washing the teeth. Handsome young man is brushing teeth with toothbrush.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Izrādās, tas ir vienkārši.</cite>

    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās, baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

Leave a Comment