7.aprīļa dienas horoskops – būs negaidīta laime!

1

AUNS Visu, kas pēdējā laikā ir aizrāvis, nāksies nolikt malā, lai pievērstos nopietnākām lietām. Sapratīsi, ka laimi var atrast arī citur.

2

VĒRSIS Būs jāatrodas vietā, kas neraisīs tās labākās emocijas. Ja jūties tā, it kā kādam vajadzētu ko teikt, tad saki!

3

DVĪŅI Neļauj sev pārāk daudz sadomāties par nesvarīgām lietām. Vairāk paskaties uz sevi no malas – vai visu mazliet neizpušķo?

4

VĒZIS Visu nāksies darīt steigā, un atelpas praktiski nebūs. Bet viss, ko šodien padarīsi, radīs lielu gandarījumu.

5

LAUVA Nedomā tikai par to, kā lai visu padara labāku. Centies koncentrēties arī uz parastām, ikdienišķām lietām – kaut ko esi palaidis garām.

6

JAUNAVA Pat ne tik patīkamās lietās spēsi ieraudzīt patīkamo. Dzīve, kad pārdomāsi savus dzīves uzskatus – centies pielāgoties!

7

SVARI Tu lēnām pazaudēsi to, kas Tev ir, ja koncentrēsies uz to, ko šobrīd uzskati par svarīgāko. Laime dažreiz arī maskējas.

8

SKORPIONS Uzmanies no nelabvēļiem-šodien tādi ceļā būs diezgan daudz. Nepārsteidzies ar lēmumu pieņemšanu!

9

STRĒLNIEKS Kārtīgi pārdomā visu, ko dari – pirms uzsāc jaunas lietas, izvērtē jēgu un vispār to, vai Tev ir laiks kam jaunam.

10

MEŽĀZIS Romantiskajās attiecībās iestājies kaut kāds vēsums. Nebūtu slikti, ja pie tā mazliet pastrādātu. Nesēdi rokas klēpī salicis!

11

ŪDENSVĪRS Nāksies situāciju pieņemt tādu, kāda tā ir. Neko daudz nevarēsi mainīt, tādēļ būs jāsamierinās ar sliktām izmaiņām.

12

ZIVIS Sāc domāt ar galvu – tad viss nokārtosies gandrīz vai pats no sevis. Nav slikta iznākuma, ja viss, ko dari, būs darīts ar skaidru prātu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment