7. decembra dienas horoskops – nedari straujas kustības!

AUNS

Laba diena, lai komunicētu ar citiem, veidotu jaunas saistības. Arī viesu uzņemšana šodien būs pozitīva- neņem vērā nosodījumu.

VĒRSIS

Ideāli šodien iesākt kaut ko pavisam jaunu- dibini uzņēmumu, liec pamatus savai nākotnei. Savu enerģiju ieguldi arī mīļajos.

DVĪŅI

Biznesa sarunas šodien nevajadzētu ieturēt. Vislabāk vedīsies uz priekšu, ja būsi pacietīgs un pieņemsi citu cilvēku viedokli.

VĒZIS

Esi atvērts jauniem piedāvājumiem! Pat, ja šķiet, ka vari tā dēļ pazaudēt kaut ko, ir vērts riskēt, citādāk nožēlosi garām palaisto.

LAUVA

Iespējams, nāksies rūpīgāk paskatīties uz saviem draugiem. Būs jāstrīdas par saviem uzskatiem un principiem-neiekarsti par daudz.

JAUNAVA

Konflikti ar svešiniekam, eļļas liešana ugunī. Izvairies no milzīgiem piedzīvojumiem:tas nesīs vilšanos tavai enerģijai.

SVARI

Pateicīga diena jautrām aktivitātēm. Panākumi profesionālajā dzīvē, tikai nepalaid tos garām, domājot tikai par savām vajadzībām.

Lasi vēl: Apskaužam klusējot: 5 pasaules vieglākās profesijas – #3 nespēsi noticēt!

SKORPIONS

Iespējama konfliktu rašanās. Sajutīsi garīgu diskomfortu un sliktu garastāvokli. Jauni mīlas piedzīvojumi nesīs neveiksmi.

STRĒLNIEKS

Šodien droši vari ieguldīt naudu jaunos projektos, kas ir veltīti tavai nākotnei. Būs jāpieņem svarīgi lēmumi, nedrīksti izgāzties!

MEŽĀZIS

Tavā liktenī iezīmēsies pavisam neparedzēti pagriezieni. Pret dzīvi būs jāattiecas ļoti nopietni, pievērs detaļām īpašu uzmanību.

ŪDENSVĪRS

Kāda konflikta situācija nav atrisināta līdz galam-šodien par to manīsi. Bet risināt to šodien nevajag – ieturi distanci un ievelc elpu.

ZIVIS

Risini finansiālās lietas – bet galvenais ir domāt, kur tu īsti ieguldi savu naudu. Pēdējā laika pārtērēšanas šodien uzmīs uz papēžiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment