7 pazīmes, ka esi kopā ar nepareizo cilvēku; Ja atbilst kaut viena, jums ir pamats uztraukumam

1. Jūs esat noslēgti viens pret otru, strīdu laikā nemēdzat viens otram izskaidrot, kā jūtaties. Jums katram ir priekšstats par to, kāds ir otrs cilvēks un ko šis cilvēks domā par jums. Jūs nevēlaties mācīties neko jaunu par otru, neesat atvērti pārmaiņām.

2. Tava otrā pusīte nespēj iejusties tavā ādā un pilnīgi pieņemt to, kāds tu esi savā būtībā.

3. Tu vairs nejūti fizisku pievilcību pie otra cilvēka. Tevi nekārdina uzturēšanās viņas/a tuvumā, viņas/a smaržas ieelpošana.

4. Viņa/š strīdos vienmēr cenšas uzvarēt par katru cenu, tā vietā, lai meklētu kompromisus.

5. Jums nav īpaši daudz kopīgu interešu. Cik tad ilgi var kopā skatīties romantiskas filmas?

6. Jums ir atšķirīgi reliģiskie un politiskie uzskati. Atšķiras domas par bērnu audzināšanu, naudas tērēšanu, fitnesu, ēšanu, u.c.

7. Tavam partnerim ir kādas atkarības, ko tu nespēj īsti pieņemt. Vai arī tādas ir tev.

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Vārds “pelnījis” attiecību kontekstā īsti neiederas. Katrs mēs izvēlamies, ar ko būt vai nebūt kopā. Neviens nav nevienam neko parādā.
    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment