Kā tagad dzīvo Tomass Bītijs – pirmais “vīrietis” stāvoklī

Viņa vārds ir pat Ginesa rekordu grāmatā!

Pasaulē notiek pārsteidzošas lietas. Tomass Bītijs kļuva par pirmo vīrieti pasaulē, kurš dzemdēja bērnu. Bet nedomājiet, ka tas ir kāds brīnums, jo viss ir daudz vienkāršāk, nekā sākumā varētu šķist.

Tomasam piedzima kā meitene, tomēr, pēc paša varoņa domām, viņš jau no bērnības jutās kā vīrietis un sievietes ķermenī nevarēja dzīvot laimīgu dzīvi. Tieši tāpēc viņš nolēma mainīt dzimumu.

Lasi arī: Megana Mārkla un princis Harijs iekūlušies jaunā skandālā un izpelnījušies sabiedrības nosodījumu

Visas dzimuma maiņas procedūras bija gandrīz beigušās, un Tomass pabeidza savu pēdējo steroīdu kursu. Tobrīd viņa dzīvē jau bija mīļotā sieviete, ar kuru viņš vēlējās sākt kopdzīvi.

Bet pēc kāda laika izrādījās, ka viņa sievai Nensijai nevar būt bērni, un, tā kā pāris ļoti vēlējās mazuli, viņi nolēma spert riskantu soli. Tomass pārtrauca lietot steroīdus un pēc 4 mēnešiem viņa ķermenis bija gatavs iznēsāt bērnu. Pēc pirmās IVF procedūras 2008. gadā pārim piedzima meita, savukārt 2009. un 2010. gadā piedzima zēni.

Diemžēl 2012. gadā Nensija sāka ļoti stipri dzert un, saņemot vienpersonisku aizbildnību par bērniem, Tomass viņu pameta.

Lasi arī: Izplatīts būtisks paziņojums visiem privātmāju īpašniekiem

Viens viņš nepalika ilgu laiku un 2014. gadā apprecējās ar Amberu, kura nākotnē dzemdēja Tomasam ceturto bērniņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment