Mūžībā aizgājusi leģendārā latviešu aktrise: ”Viņa ne tikai spilgti spēlēja savas lomas, bet arī bija izcilas mātes piemērs savam dēlam”

Aizsaulē pēkšņi ir aizgājusi leģendārā latviešu aktrise, atstājot milzīgu tukšumu teātra pasaulei. Viņa ne tikai bija burvīga māte savam dēlam un mazbērniem, bet arī iemiesoja mākslas spožumu savā sniegumā.

 

Šis ir smags zaudējums ne tikai viņas tuviniekiem, bet arī visai valsts kultūras kopienai.

Bites, tauriņi, putni

 

Vai jūs bijāt informēts, ka šie burvīgie un mīļie dabas radījumi ir domāti ne tikai prieka cēļošanai caur acīm, bet arī kā veids, kā mūsu mīļie no citiem pasaulēm var komunicēt ar mums?

 

Atvadu svētdienā, 14. maijā, mūžībā devās leģendārā aktrise Regīna Razuma no Jaunā Rīgas teātra.

Regīna Razuma ir dzimusi 1951. gadā Rīgā, un viņa ir nākusi no daudzbērnu ģimenes kā ceturtā no septiņām māsām. Viņas māte bija profesionāla pianiste un Teodora Kalniņa meita, kurš bija diriģents. Regīna saņēma izglītību Emīla Dārziņa Mūzikas vidusskolā.

Regīna Razuma, kā skaistuma aktrise, spēja pārvērst māksliniecisko spēku un suģestējošo noslēpumu savos skatuves tēlos, kas sasniedza tādu pašu līmeni kā slaveno aktieru kā Grēta Garbo, Marlēna Dītriha un Asta Nīlsena sniegums pasaules kinematogrāfijā.

Lasi arī: Fantastiski garšīgi marinēti sīpoli. Noderēs kā piedeva šašlikam, salātiem un gardai uzkodai!

Regīna Razuma, ar savu mākslu un brīnišķīgajiem darbiem, apliecināja cilvēcisko kvalitāšu un skaistuma spēka iespējamību ne tikai mākslā, bet arī dzīvē. Viņa bija arī māte savam dēlam un vecmāmiņa trim mazbērniem.

 

Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem un draugiem!

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment