Kāpēc mūsu sievietes pēc 50 gadiem izskatās kā vecmāmiņas: 5 galvenie iemesli

Es šeit nerunāju par visām sievietēm, kurām ir pāri 50, bet tādu ir ļoti daudz. Mani personīgie novērojumi ir parādījuši, ka šādas sievietes, kā es aprakstīju virsrakstā, mūsu valstī ir vairākums, un tas ir ļoti skumji.

Kāpēc viņas šādi izskatās savos 50 gados?

1.Stress un nervi

Kādu jūs iedomājaties vidējo mūsu valsts iedzīvotāju, kurai ir pāri 50? Es domāju, ka noteikti ne papēžos, ejot vieglā solī uz fitnesa vai uz skaistumkopšanas salonu.

Maksimums, ko viņa var sev atļauties, ir izbrauciens uz vasarnīcu, un arī nevis tāpēc, lai atpūstos pie dabas un ēstu šašliku, bet gan lai strādātu dārzā, tērējot tam pēdējos spēkus.

LASI VĒL: Vai tu varētu uzvilkt minisvārkus pēc 50 gadu vecuma?

Pēc tam viņa vēl strīdēsies ar vīru sadzīves lietu un līdzekļu trūkuma dēļ. Bet kad atpūsties? Tam nav laika!

Viņas dzīve rit šādi: mājas-darbs-māja-vasarnīca-stress-nervi. Tas viss kopā rada biedējošu izskatu.

2.Liekie kilogrami

Ikvienai sievietei ir kāds pagrieziena punkts, bet kādā vecumā tas pienāk – ir individuāli. Bet nez kāpēc mūsu valstī lielākā daļa sieviešu pēc 50 nolemj, ka viņām visa kā ir gana. Un tas izpaužas attiecībā pret sevi, proti, sevis kopšanā.

Viņas uzskata, ka jau ir izdarījuši visu, ko no viņām prasīja: apprecējās, dzemdēja bērnus, izveidoja karjeru, kas nozīmē, ka dzīvē jau viss ir noticis. Un liekais svars sievietēm pēc 50 vispār netiek uzskatīts par problēmu, jo viņas jau plānu ir izpildījušas un lieki kilogrami nez kāpēc šajā gadījumā ir pieļaujami.

Bet tieši tas ļoti uzskatāmi viņu ārējam izskatam pieliek vēl papildus gadus klāt.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment