Kāpēc mūsu sievietes pēc 50 gadiem izskatās kā vecmāmiņas: 5 galvenie iemesli

3.Apģērbs

“Manā vecumā tiek uzskatīts par nepieklājīgu valkāt kleitas un svārkus virs ceļgaliem”, “Es jau vairs neesmu tai vecumā, lai to valkātu”, “Es nevaru valkāt tik spilgtas lietas” – šādas domas ir prātā daudzām sievietēm, kurām ir apritējuši 50.

Viņas vairs neģērbjas stilīgi, neklāj kosmētiku uz sejas vai, gluži otrādi, veido pārāk pamanāmu grimu, aizmirst par frizūrām. Tas viss tiek aizstāts ar pārtiku.

Mūsu valstī sievietes pēc 50 it kā speciāli noveco, izvēloties neveiksmīgu un ļoti vienkāršu apģērbu, kas tikai uzsver vecumu, liekot izskatīties vēl vecākām.

Protams, nav jākļūst jaunākām, vienkārši dzīve nebeidzas pēc 50 gadiem, un šajā vecumā var ģērbties stilīgi un moderni, bet tajā pašā laikā neizskatīties smieklīgi vai kā veca pele.

4.Apavi

Jums nav jāizvēlas apavi, kas domāti vecmāmiņām, lai būtu ērti. Bet jums nav arī jāvalkā papēžu kurpes, lai izskatītos stilīgi.

Tagad ir daudz dažādu apavu, kas izskatās skaisti un, kurus ir ērti valkāt. Taču sievietēm pēc 50 reizēm izdodas atrast tādus modeļus, uz kuriem pat skatīties ir bailīgi.

LASI VĒL: Vai tu varētu uzvilkt minisvārkus pēc 50 gadu vecuma?

Papildināts 15.03.2023

5.Slikti zobi

Senāk zobu ārstēšana nebija tik plaši pieejama, tāpēc tas ir kļuvis par sāpīgu punktu daudziem mūsu iedzīvotājiem.

Kāds joprojām atgūstas no pagātnes ārstēšanās traumas, bet citiem vienkārši nav iespējas regulāri labot zobus, kas saistīts ar finansiālo stāvokli.

Galu galā tagad ir tik daudz ārstēšanas metodes, bet cenas tādas, ka no algas nekas pāri nepaliek. Daži pat ņem kredītus, lai dotos pie zobārsta, un te nav runa par skaistu smaidu, bet gan par parastu ārstēšanu un spēju ērti sakošļāt ēdienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment