Apzeltītas flīzes, baseins un daudz kas cits – ieskaties Putina jaunajā vasaras rezidencē! (FOTO)

Kādreizējā muižas ēka, tagadējā rūpīgi nožogotā Putina vasaras rezidence, atrodas uz salas, kura nav blīvi apbūvēta un apdzīvota, par cik vēl nesen tai bija spēkā esošs dabas lieguma statuss (mežu dēļ), kas šajā gadījumā nozīmē, ka jaunu ēku būvniecība bija aizliegta. Laikā, kad Putina vasarnīca tika restaurēta un tai tika celta piebūve, statuss salai tika mainīts un nu tā ir kūrorts. Vietējie atklāj, ka tajā brīdī uz salas tika uzbūvētas arī citas iespaidīgas savrupmājas. Tāpat vietējie ir publiski sūdzējušies internetā par iebraukšanas izmaiņām uz salas – izrādās, ka viena no tām tagad ir aizvērta, lai varētu konkrētajā salas daļā izveidot helikoptera nolaišanās laukumu.

Piebildīsim, ka oficiāli vasarnīca nepieder Putinam, bet gan viņa laba drauga, bijušā “Baltic Media Group” vadītāja Oļega Rudnova (miris pirms 2 gadiem), dēlam Sergejam Rudnovam (šo īpašumu viņš ieguva kā mantojumu pēc tēva nāves), taču vietējie zina teikt, ka faktiski šajā īpašumā atpūšas tieši Putins.

Vietējiem Putina vizīte vasarnīcā, lai arī reizi gadā, sagādā neērtības, tā kā uz salas ir milzum daudz apsargu un policijas, kas neļauj brīvi salas teritorijā pārvietoties arī vietējiem. Tāpat, vietējiem neesot ļauts doties makšķerēt līcī, šīs vizītes laikā.

Zemāk 3D vizualizācijas no Putina vasaras rezidences interjera projekta.

Lasi vēl: Vladimira Putina stāsts: kā bandīts no graustu pilsētas kļuva par ietekmīgāko vīrieti Krievijā

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment