Ārprāts! Vīrietis narkotiku iespaidā cīnās pret 15 policistiem, tajā pašā laikā publiski pašapmierinoties

Frejs policijai atzinis, ka lietojis metamfetamīnu pagājušajā sestdienā, bet apgalvo, ka viņam nav atmiņu par to, ko viņš darījis turpmākās 48 stundas.

Apmēram 13:00 sestdienas pēcpusdienā pēc policijas darbinieku teiktā viņi tikuši izsaukti pēc tam, kad Frejs atteicās maksāt atslēdzniekam, ko bija izsaucis.

Pēcāk Frejs devies klaiņot pa netālo universālveikalu un atteicies no tā doties prom. No turienes viņu padzinuši apsardzes darbinieki.

Visbeidzot viņš devies uz Iggy’s Bar & Grill, kur, pēc bārmeņa teiktā, izvilcis savu dzimumlocekli un sācis pašapmierināties bāra letes priekšā.

Lasi vēl: Vīrietis lūdza prositūtai seksu apmaiņā pret divām olām – lūk, ko izdarīja viņa!

Līdz brīdim, kad notikuma vietā ieradās policija, Frejs bija devies uz bāra tualeti, tomēr turpināja sevi apmierināt.

Pret Freju vairākas reizes tika lietots elektrošoka ierocis Taser, bet arī ar to nepietika, lai viņu apturētu. Viņš uzsāk kautiņu ar policistu, kurš izsauca papildspēkus.

Ziņots, ka bija vajadzīgi vismaz 15 policisti, lai Freju savaldītu un arestētu. Frejam piedzīvojumiem bagātā nedēļas nogale nebeidzās laimīgi, jo pēc tam, kad viņa brūces tika apkoptas vietējā slimnīcā, vīrietis tikai nogādāts ieslodzījumā, kur viņam piespriestas apsūdzības par publisku piedauzību, pretošanos arestam un zādzību.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment