Viņas astoņi bērni mira mistiskā nāvē. Daudzi uzskata, ka tā nav sagadīšanās

1971. gadā dzimusī Dženifera bija tikai astoņas dienas veca, kad gāja bojā no asinsizplūduma galvā un smadzeņu audzēja. Ņemot vērā, ka tobrīd mirusi bija tikai viena meitenīte, nekas nelikās aizdomīgi. Pēc 17 dienām nomira Tiningas otrais bērns, divus gadus vecais Džozefs Juniors, kurš mediķu aprūpē nonāca plaušu funkcionēšanas apstāšanās dēļ.

Pāris nedēļas pēc Džozefa nāves slimnīcā nonāca Tiningas pirmā meita, četrus gadus vecā Barbara, viņa gāja bojā pēc ieslīgšanas komā. Viņas nāve tika saistīta ar Reja sindromu.

Tiningai 1973. gada Pateicības dienā piedzima vēl viens dēls, Timotijs, bet viņš mira aptuveni mēnesi pēc dzimšanas. Ārsti domāja, ka zīdainim parādījies pēkšņās nāves sindroms. Viņas piektais bērns, Nātans, nomira 1975. gadā (tajā pašā gadā, kad piedzima), atrodoties mašīnā kopā ar māti.

1978. gadā Tininga adoptēja bērnu, kuru nosauca par Mihaelu. Viņai pašai piedzima sestais bērns, Mērija Frencisa, kura 1979. gadā guva neatgriezenisku smadzeņu traumu un nomira sirds apstāšanās dēļ. Tininga dzemdēja vēl vienu bērnu, Džonatanu, bet viņš gāja bojā 1980. gadā, kad vairākas nedēļas par viņa dzīvību cīnījās ārsti. Nākamajā gadā nomira Mihaels, Tininga neesot spējusi viņu no rīta pamodināt. Pirms mēneša zēns nokrita pa trepēm.

Lasi vēl: Bijušais policists liek šausmīgā nāvē mirt 4 cilvēkiem un pēc tam dara ar līķiem ko drausmīgu

Viņas devītais un pēdējais bērns, Temija Linna, piedzima 1985. gada augustā un nomira decembrī, kad māte viņu bezjūtīgi nosmacēja.

Tininga un viņas vīrs tika nogādāti Šenektadijas policijas iecirknī, kur tika iztaujāti. Visbeidzot Tininga atzinās Temijas Linnas, Timotija un Nātana noslepkavošanā. Sieviete tika arestēta un apsūdzēta Temijas Linnas slepkavībā.

Tiningu notiesāja par otrās pakāpes slepkavības paveikšanu un viņa saņēma 20 gadu cietumsodu.

Lai arī pārējo bērnu nāve tika uzskatīta par dīvainu, lietas izmeklētāji tā arī nespēja pierādīt Tiningas vainu.

Kopš 2007. gada Tininga vairākas reizes centusies izkļūt brīvībā pirms pilna cietumsoda izciešanas. 74 gadus vecā sieviete atkal lūdza apžēlošanu, bet viņas prasība tika noraidīta.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment