Atklāts, par ko sievietes domā masturbējot, un kad par to vajadzētu satraukties viņas vīrietim

Interesanti, ka arī teju 60% vīriešu atzinušies, ka masturbējot domā par savu bijušo partneri. Un tas ir pilnīgi normāli: Masturbācija ir viena no tām lietām, kas nozīmīgi uzlabo dzimumdzīvi, skaidro laulību konsultante Mušimī Gosē.

“Pašapmierinoties tu sūti signālu, ka bauda tev ir svarīga. Ja vēlies attiecības, kas balstītas uz godīgumu un vienotību, tad tev noteikti ar savu otro pusīti ir jāapspriež tas, kas tevi uzbudina un gluži pretēji – kas tevī raisa nepatiku. Tā ir labākā tēma ar kuru sākt sarunu par savstarpējām attiecībām,” Gosē skaidro.

Ja patiesi vēlies, lai attiecības ir veselīgas un ilgtspējīgas, abpusējā masturbācija ir lielisks veids kā kļūt tuvākiem, galu galā dalīšanās ar ko tik intīmu tās patiesi spēcinās.

Skaidrs, ka neviens vīrietis nevēlas, lai viņa draudzene vai sieva fantazētu par kādu citu vīrieti – kā zināt, kad ir pienācis īstais brīdis panikas celšanai?

“Fantāzijas par bijušo nesagādā nekādas problēmas. Mūsu iztēle bieži palīdz mums sakārtot dažādas lietas dzīvē. Tā ļauj atbrīvoties no mūsu prātā iesprūdušās vainas apziņas pret bijušo otro pusīti,” papildina Gosē.

Lai uzzinātu, par ko viņa domā, tev nāksies viņai par to pajautāt. Ja tas nesagādā nekādas problēmas ikdienas izpausmē un attiecībās, tad vari ļaut viņai turpināt brīvi rīkoties.

Patiesībā tev būtu jāpievērš uzmanība citām jomām, kurās viņa varētu paust patiesi neveselīgu interesi attiecībā uz bijušo draugu – piemēram, bieži komunicējot ar viņu sociālajos tīklos vai sazinoties telefoniski, kā arī pieminot viņa vārdu vai salīdzinot tevi ar viņu.

Lasi vēl: Kas to būtu domājis, ka masturbēšana ir TIK veselīga – lūk, iemesli vīriešiem un sievietēm!

“Ja viņa ar šāda veida fantāzijām ir pārlieku apsēsta, tas varētu nozīmēt, ka tava draudzene nav tikusi pāri bijušajām attiecībām,” Gosē paskaidro.

Ja domā, ka tā varētu būt, aprunājies ar savu draudzeni. Tomēr gadījumā ja viss šķiet lieliski, satraukumam nav nekāda pamata – atceries, ka lielākā daļa sieviešu pārliecinoši atbildējušas, ka lielākoties domā tikai par mīļoto vīrieti, ar kuru viņa ir kopā šobrīd.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment